Мария превърна Марая в свое умалено копие! Малката чупи стойка и джуки пред огледалото

https://hotarena.net/laifstail/mariia-prevarna-maraia-v-svoe-umaleno-kopie-malkata-chupi-stoika-i-djuki-pred-ogledaloto HotArena.net
Мария превърна Марая в свое умалено копие! Малката чупи стойка и джуки пред огледалото
Щерката на Мария е обсебена по идеята да прилича на известната си майка, видя HotArena.


Малката Марая няма профил във фейсбук заради забрана от майка си, но самата Мария се хвали на ляво и на дясно колко е пораснала и \"изкифлияла\" наследничката й. Ама то на кого да се метне, горкото! Ученичката позира със заучена вероятно от мама стойка пред огледалото, а в ръцете й се мъдри устройство за селфита за над хиляда лева - последен модел смартфон.


Близки на певицата са категорични, че Марая е доста разглезено дете, което получава всичко от майка си и от Гущеров и затова за никого не е изненада, че е тръгнало по пътя на Мария по отношение на поведението си. Само че малката бие майка си в едно отношение - в училище е пълна отличничка, а лятото й ще мине не само в игри и глезотии, но и в яко уроци, с които певицата я залива явно заради болни амбиции.


Самата Мария не може да се похвали с кой знае какво образование и затова натиска сериозно щерка си, за да може да се фука с нея. Това добре, но едното е за сметка на другото. Докато госпожа Гущерова наляга Марая над учебниците, тя изпуска важни моменти от съзряването й и току-виж след някоя и друга година Марая се превърне не точно в дъщерята, която да дава за пример, пише \"ШОУ\".

9 Коментара

!

преди 7 години

То детето няма вина, че има такава майка, която не го е възпитала както трябва!

Коментирай

Боцко

преди 7 години

Маро, не си прави детето пачавре!

Коментирай

жс

преди 7 години

взело най-лошите черти на двамата затова е толкова грозновато

Коментирай

няма късмет

преди 7 години

няма късмет детето с такава майка

Коментирай

Таратоцко

преди 7 години

Моля, стига сте и предлагали глупости! Разбира серче няма за я направи колежанка!!!!!

Коментирай

Таратоцко

преди 7 години

Моля, стига сте и предлагали глупости! Разбира се, че няма за я направи колежанка!!!!!

Коментирай

Цъ

преди 7 години

Съчинения по картинка. Аз пък мисля, че е добра майка, възпитава детето си и е амбициозна. Далеч по-претенциозни интелектуалки не обръщат внимание никво на децата си.

Коментирай

Fr

преди 7 години

Malko kurve

Коментирай

AZ

преди 7 години

И кое точно му е лошото на това детето да има smartphone? Като има пари майка му да си го позволи - лошо няма. Аз живея в Ню Йорк от над 10 г. и тук повечето от децата на заможните (а дори и по-обикновените) хора имат мобилни телефони от малки. А вас като деца не са ли ви снимали лятото на плажа или с плюшените ви играчки? Ама че тесногръдство! Чудите се каква простотия да измислите от яд...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.