Марина от „Фермата“ живяла с цигани

956
20 Октомври 2017, 22:00


Чеченката Марина от „Фермата“ разказа поредна порция от трудния си живот тази вечер в хитовото риалити. Освен, че в миналото се е налагало да работи като еротичен модел в австрийска телевизия за възрастни, след развода си живяла месеци наред с цигани, защото нямала къде да отиде.

За тежкия период Марина си спомни, след като обясни, че може да пали печка на дърва, защото ромите я научили.

„Нямах стотинка, когато напуснах мъжа си в Троян. Взех си децата и започнах да живея с цигани. Беше студено. Дадоха ми кюмбе, в началото и дърва, но после ходех да си ги събирам с децата от парка“, припомни си тежките моменти чеченката. И въпреки, че работела като секретарка и след това доработвала в студио за аеробика, живеели като ромите в продължение на месеци. Изкарали Коледа на тъмно, защото им спрели тока. Непримиримата чеченка обаче намери и добро в тогавашната мизерия.

„Спяхме с двамата ми сина на кашона с дрехите и мога да кажа, че това беше най-истинският период – колкото труден, толковав и сладък. Аз гушках Коки, а на Стефано му усещах краката зад гърба си. Това беше най-милото когато си лягахме.“

Преди дни единият от синовете на Марина – вратарят Стефано Кунчев влезе във фермата, за да успокои майка си, че той и брат му не я съдят за еротичното й минало, с което тя ги издържала, но пазела в тайна. И тази вечер Марина обясни, че има начин трудната съдба да се преживее с добро.

„Животът ни дава такива плесници, важното е да не озверяваме. Злото идва, защото го допускаме“, убедена е чеченката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени