Марта Вачкова на успокоителни заради Рут

2196
02 Май 2016, 14:00
Актрисата Марта Вачкова вече е на успокоителни. Звездата от „Звездни стажанти” направо се поболя след гаврите на Рут Колева с нея, видя HotArenа.


По време на последния епизод на „Звездни стажанти” Рут и Марта имаха жесток скандал. Певицата не само постави под съмнение таланта и кариерата на Марта, но се подигра и с баща й Григор Вачков.

Именно това актрисата не можа да преглътне – гаврата с баща й Григор Вачков. Той е една от емблемите на родното кино и партньор на Стефан Данаилов в „На всеки километър”.


Марта преглътнала личните атаки, но изпаднала в тежка депресия заради обидите към баща си. Звездата е на успокоителни след скандала и в доста тежко емоционално състояние.


Междувременно не само колегите, но и зрителите се дразнят на Рут, заради свръхвисокото й самочувствие. Повечето от тях са категорични, че не могат да се сетят и за един хит на Колева.
Те са на мнение, че Рут е по-известна със скандалите в живота си, но не и творчеството си.


Колева е находка за шоуто заради провокациите и скандалите, които предизвиква, но самата тя си вкара автогол. Заради поведението си в предаването, тя се смята за човек, който проявява пълно пренебрежение към другите и пълно незачитане на останалите.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени