МЕГА ИЗДЪНКА! Тризначките не знаят кой е Левски! (ВИДЕО!!!)

1759
06 Декември 2012, 16:07


„Отбор”, е категоричният отговор на въпроса на Лестер – „Кой е Левски?”

Няма такава простотия! Тризначките не знаят кой е Левски!

 

Оказа се, че сме дали цели 200 бона на истерички, които един ден ще се помислят за звезди, но няма как да обяснят кой е Апостола на свободата!

 

Причина за чудовищния им резил стана невинното македонче Лестер, който чете надписите на етикет на минерална вода. „Овой Левски, той шо е? ”. Едната от тризначките е категорична: „Отбор!”

 

Никола се опитва да усвои нови знания с очевадното подозрение, че е човек. Е, поне това се оказа ясно на „Триглавата ламя”, но пак оставиха съквартиранта си неосведомен.

 

Момчето продължи да настоява: „Писец?” (Писател). Ами не бил, ама и сестрите не можаха да обяснят на Никола точно какво е „работил” Дякона.

 

Не е ясно дали македонецът се правеше на луд, защото предположи, че е борец, в смисъл на революционер, но умниците побързаха да го отрежат. „Като излезеш навън ще прочетеш малко история. Имаш домашно!”

 

Така Никола не успя да разбере, че надписът на етикета е националната светиня, но и кой може да му обясни?! Тия трите сладурани реваха като магарици, че ги смятат за тъпи и определиха Златка за тази, която няма акъл за пет стотинки!

 

Снощи всички видяхме класата им, днес се убедихме!

 

Вижте потресаващото ВИДЕО ТУК!

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени