Мегз отвя Русата Златка и Ася Капчикова

https://hotarena.net/laifstail/megz-otvia-rusata-zlatka-i-asia-kapchikova HotArena.net
Мегз отвя Русата Златка и Ася Капчикова
Вчера на лъскава церемония в популярен столичен клуб се проведе второто издание на Лайфстайл Наградите. Церемонията гъмжеше от звезди, сред които бяха Криско, Мегз, Тита, Алисия, Фики, Десислава, Емануела, Борис Дали, Искрата, Вензи и още много други.

Една от най-обсъжданите категории още преди старта на церемонията беше категорията за “Най-влиятелна звезда в социалните мрежи”. Номинирани в категорията бяха няколко от най-медийно коментираните лица в страната - Мегз, Русата Златка, Ася Капчикова и Биляна Йотовска. Надпреварата между 5 красавици със силно медийно влияние и високо его задължително предизвика много спорове и противоречиви реакции. В крайна сметка заслужено приза грабна Мегз. Последователите на красавицата са се увеличили с 60 хиляди само в последните 5 месеца. А активността им е много голяма заради емоционалната обвързаност с продуктите на красавицата.

Радостта на Мегз не се отрази никак добре на някой от другите красавици в категорията. Те не пропуснаха да изкоментират, че безспорният успех на Мегз се дължи не на нея самата като личност, а на работата й и на участието й във Вип Брадър. Ася Капчикова си тръгна демонстративно от церемонията, видимо недоволна от взетото решение.

Но това никак не се отрази на Каканашева, която беше посрещната с бурни аплодисменти, а организаторите споделиха, че резултатите са били абсолютно категорични.

Мегз не пропусна да призове другите популярни личности да бъдат много отговорни с влиянието, което имат в социалните мрежи, защото в днешно време то се е превърнало в много силен метод за възпитаване и налагане на модели на подражание. Мегз сподели видеа от награждаването както и самите резултати като брой гласове историите си в инстаграм. 

10 Коментара

Т

преди 6 години

А при други обстоятелства, ако не си плащаше за статии, щяхте да напишете, че е изкривила пода с некадърните си фотошоп умения. Колкото и да си плащаш за пр, Миглена, си оставаш недолюбвана от народа, защото освен момичетата, които си пазаруват китайските ти буклуци(немного наброй клиентки) всички са те преценили колко повърхностна и жалка си в стремежа си да се преквалифицираш от елементарна женица без капацитет в бизнес дама с класа. Човек, ако не се роди с талант и класа, няма как по друг начин да ги придобие. Същото е и с вниманието - или го получаваш, или просто плащаш и се излагаш, за да говорят за теб, но разликата я правят само хората с ум.

Коментирай

МеГъзз

преди 6 години

Една болно амбициозна, самозабравила се, комплексирана селянка!

Коментирай

Меги кралица

преди 6 години

Съвет разгледайте снимките на Меги в инстаграм. Особено последните. Или като прави лайф се включете да видите за какво иде реч. Всеки втори коментар е обичам те. А на лайф е страшно - хиляди момичета веднага се включват да я гледат и само обичам те. Ти си ми идол отдолу.

Коментирай

Цензура а

преди 6 години

А защо не написахте, че с Мара влязоха под ръка като първи дружки след вс което си наговориха

Коментирай

Tedi

преди 6 години

Tolkova smisleni neshta kaza!! Obicham te

Коментирай

Mimito be

преди 6 години

Obichammmmmm te Megz!! Moq idol

Коментирай

ана

преди 6 години

Капчикова не може да се сравнява с Каканашева-Миглена е много повече личност от Ася.За професионален план е ясно кой какво ниво е.

Коментирай

!

преди 6 години

Да тук съм съгласна, единствените по-антипатични личности (лично за мен) от Мегз са Ася и Гонзовица!@

Коментирай

Fit

преди 6 години

Сид навсякъде ходи по бельо. Голяма класа, голям стил.

Коментирай

Планетата на маймуните

преди 6 години

Само на мен ли ми прилича в лицето на маймуна? Все повече и повече .... Не знам за какви фенове говорите, но след като я видях как говори и колко е проста и феновете й трябва да са на това ниво.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.