Милко Калайджиев гушна 30 бона бакшиши, заби силиконовите си колежки в земята!

1299
27 Август 2017, 14:00


Най-известният мустак в чалгата Милко Калайджиев удари в земята силиконовите си колежки по размер на бакшишите, научи HotArena. Само за 2 месеца гастроли по морския бряг, при това без да се мъчи с натоварена програма, гласовитият изпълнител е изкарал над 30 хиляди лева, недосегаеми за хитрите данъчни.

Важно уточнение е, че тлъстата сума не е заработеният хонорар за концертите, а само от стотачки, лепени по челото на певеца-продуцент. Само за нощ забавление на публиката в известна механа в хитовия за средната класа курорт Приморско, Милко си тръгвал с не по-малко от 3 бона, събрани от феновете му, издадоха очевидци на патакламата. Така излиза, че Милко може да не е най-добре платеният изпълнител на „Пайнер”, но със сигурност се радва на голяма популярност, която монетизира в реална валута, за разлика от доста цицорести певачки.

За разлика от тях Калайджиев не обикаля като таксидиот по села и паланки, а се цани за серия участия в 2-3 култови кръчми по морето. Една от механите, които му осигуряват тлъстия надник това лято, е в Приморско, а другата – в Китен. Програмата на Калайджиев включва по 5 участия месечно и на двете места, което при двумесечен режим му донесло над 30 хиляди лева - сума, с която не може да се похвали нито една от силиконките в бранша, коментират запознати. Хубавото на бакшиша е, че се явява допълнителното възнаграждение, което не се налага да отчита на продуцентите си, а го прибира изцяло в джоба си, пише "Уикенд".

Както наскоро стана ясно, на 65-годишния баритон тепърва ще му се налага да събира пари за образованието на двамата си невръстни синове Александър и Антонио, които от септември тръгват в елитната хасковска езикова гимназия. Младежите ще взимат и допълнителни уроци при една от най-скъпоплатените даскалки в града. Калайджиев вече трябвало да спастря средства за висшето, защото близнаците отсега се канели да заминат в чужбина, за да следват. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени