Минчев за Преслава: Наивна, будеща смях и с озадачаващ вид

3941
05 Декември 2015, 12:56


Евгени Минчев разби на пух и прах външния вид на Преслава, видя HotArena.

Откъдето и да бъде погледната, Преслава си е за целодневна детска градина „Бяла роза“. Кокетката на попфолка следва своята неразумна модна политика и ни се показва във вид, абсолютно негоден за логаритмуване.

Наивна и будеща смях, тази розова рокличка придава на певицата нвинен, но и озадачаващ вид.

Надявам се Преслава да е участвала в детски рожден ден или е пяла пред съседски деца, за да избере рокличка, с която не би пяла и Анита Хегерланд.

Забавна е задницата на облеченото, с което звездата прилича на японска гейша, готова на всичко, за да съблазни. Но дали Преслава знае, че гейшите притежават много други качества, освен роклите си.

Прическата – този смут от цвят и обща естетическа лабилност не съпричаства на общия вид, с което външния вид на певицата е едно безспорно разочарование.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
drenka
преди 2 години
-22
ПРЕСЛАВА Е БИЖУТО НА ПАЙНЕР..-НОМЕР ЕДНО..НАЙ-ОБИЧАНАТА И ИСТИНСКА 100 ПРОЦЕНТОВА ПЕВИЦА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тцтц
преди 2 години
-7
А,б ей мърло кажи ми и едня песен, на която Галина да не си е платила правата и да я съдят? Няма такава. За разлика от много други Галена си плаща правата и няма проблеми после. Така се прави. А Анелка за втори път е с крадена песен и то за 1 година. А този път даже ще я съдят. Следващият път първо мисли и после пиши, фенче на Пресливка.
ъ
преди 2 години
-7
Такова безхарактерно същество! Даже нямаше смелост да играе една игра като ББ и да номинира някого. Винаги е лъхало на безхарактерност от нея. Пълен тапет беше в шоуто. Изобщо не знам за какво беше влязла. Скучна личност, тотално лишена от присъствие. Да се чуди човек как е успяла, но предполагам, че именно с това - с липсата на характер и идентичност. Така реално "пасваш" където и да e и никога никой човек с характер няма да почувства конфронтация с теб. Тя всъщност и затова се е унищожила до пълна безличност - мисли си, че с такива конформистки и популистки нагласи всеки ще я хареса, но не.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени