Мис Тигрова си търси мъж! Кандидатите минават през 8 теста

https://hotarena.net/az-jenata/mis-tigrova-si-tarsi-maj-kandidatite-minavat-prez-8-testa HotArena.net
Мис Тигрова си търси мъж! Кандидатите минават през 8 теста


Мис Тигрова си търси мъж с конкурс. И е подготвила въпросник от цели 8 теста, с който е убедена, че ще намери сродната си душа, научи HotArena.


Брюнетката направо втрещи с изискванията си. Кандидатите за ръката й трябва да отговорят на повече критерии, отколкото е нужно да покрие България, за да влезе в Шенген.


„В днешния дигитален свят много хора нямат време за срещи, защото са заети с работа.


Един ден се събудих и се запитах: „Аз не искам да си намеря мъж от стриптийз бар, тогава къде ще го намеря, като не ходя другаде?”, споделя кюстендилката Мая Салмова.


Еротичната танцьорка посочва, че на разположение на кандидатите са 8 теста, които те трябва да попълнят. Сред изискванията й са, желаещите да са от София.


Освен това всички кандидати трябва да изпратят кратък текст с име, възраст, ръст, професия и актуална снимка.

2 Коментара

баце роман

преди 6 години

Ххахахах оставиха Гани сега почнаха с Тигрова да се занимават . От ден на ден тоя чупен сайт става зле и по зле . След сигурно месец и Джорджно ще почнат да пишат за него . Не стига че са измислени статиите , не стига че има правописни грешки колкото в диктовкА на първолак , ами и тъпи и безинтересни хора ни навират да четем . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ХОТАРЕНА ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВАТЕ ПО ЗЛЕ

Коментирай

Анна

преди 6 години

Не че ги защитавам, но твоят правопис изобщо не е по-добър от техния. Поне не го повдигай на въпрос, че малко се излагаш...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.