Младото лъвче на Мария Илиева ги скара със Саня Армутлиева

4891
25 Юни 2017, 14:00


Жестока война се е развихрила  от седмици в продуцентските среди заради младия рап изпълнител Наско Колев. Певецът, който се прочу покрай изявите си в „X Фактор” и аферата си с певицата Мария Илиева, е успял да сътвори още една интрига, научи HotArena.

Тя е с продуцентката Саня Армутлиева, която преди няколко години държеше правата му и се опитваше да го уреди с кариера. Сега варненецът е на път да разруши крехкия мир между шефката на „Вирджиния” и Илиева, която последно се грижеше за интересите и кариерата му. 
 
След като в последните месеци Наско изпадна в немилост заради любовните си похождения, рапърът е твърдо решен да си намери нов покровител. Без помощта на Мария Илиева, която изстреля кариерата му в орбитата на най-успешните млади музикални звезди на България, варненецът остана без всякакви участия и то в разгара на сезона. На работата си през летните месеци младокът разчитал да спечели малко пари за следването си в Медицинския университет. Сега обаче трябвало да търси нови начини да се прехранва, което никак не му се харесвало. Още повече, че вече бил свикнал с усещането всички да го познават, а името му да  отваря вратите на всеки нощен клуб в страната.

За финал рапърът няма как сам да се промотира, понеже вече не може да се похвали с нито един  от хитовете в репертоара си. Също както и участията му, повечето му парчета са напълно безполезни. Те са собственост на продуцентката му Мария, която е наредила да не се и опитва да вади пари на неин гръб. Иначе му се пише лошо. Така ако желае да ги изпълнява, Наско трябва да си ги  откупи обратно срещу доста солени суми, определена  от Илиева. Иначе рискува изпълнителката да го погне в съда и безкомпромисно да го накаже за негов ото безразсъдно решение.

За да се измъкне  от ситуацията хубавецът, който преди години пребиваваше сред артистите на продуцентката Саня Армутлиева, е намислил пак да се връща при нея. Вярвал, че щом преди го харесвала, сега тя пак щяла да се застъпи за него и да му подаде ръка в трудния момент. Още преди да гръмне скандала с правата му, той хитро започнал да й прави мили очи и според запознати бил на път скоро пак да се вмъкне сред списъка й с артисти. Това поне временно щяло да го спаси  от положението, в което се намирал, макар да не обещавало да му възвърне предишния статут.

Стратегията на варненеца никак не е лишена  от здрав разум. Наско добре знае, че Мария и Саня никак не са в добри  отношения и причина за това е вечното им съревнование. Илиева не понасяла продуцентката, която преди години измъкна под носа й няколко други артиста, на чийто гръб днес трупа пари и име. Сред тях беше и победителя в един  отсезоните на X factor Славин, който не направи кариера, но наивно избра в последния момент да обърне гръб на Илиева в полза на Армутлиева. Този удар по самочувствието на певицата тя помни и днес, а Наско без съмнение е добре запознат със ситуацията.

„Мария и Саня не се траят една друга, нищо, че пред камерите се владеят. Всичко е пари и интереси помежду им, а при удобен момент всяка гледа да нанесе някой удар срещу другата”, издават запознати.

Поредният такъв навярно е именно привличането на рапъра в  отбора на „Вирджиния”. Армутлиева обаче не бързала да се радва, понеже сделката още не била финализирана, а и певецът вече се бил измъквал веднъж  от опеката й. За това и този път искала да се увери, че ще си издейства най-добрите условия за съвместната им работа. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Селчо Номеринков
Преди 1 година
-4
Сори, ако бъркам, но ако точно такова поведение не е поведение на пОтка, няма какво друго да е. И без това не интересен, кво се пъне за кариера..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени