Моделът Вероника Каролин: Анорексията беше най-голямото ми изпитание!

1751
01 Май 2015, 10:06


Актуалната моделка Вероника Каролин проговори за анорексията и нейния процес по възтановяването след диагнозата.


Красавицата вече открито може да говори за това изпитание, давайки сили на други млади момичета, които се намират в подобна ситуация.


"Доста фактори повлияха, за да се стигне до заболяването ми - по това време се занимавах с класически балет, работех като модел, готвех се за изпити, времето не ми стигаше за нищо, искаше ми се да съм първа във всяко едно отношение. Покрай умората изпадах в леки депресии и започнах да се взирам в тялото си. Намалявах във времето храната с цел да сваля два килограма и не усетих как станаха 15!" - споделя Вероника в свое интервю.


"В най-слабия си период бях 37 кг, свалих ги постепенно за няколко месеца, а последните 5 кг свалих рязко за десет дни." - допълва моделката. 


"Анорексията е неврологично заболяване, нормално е вследствие на това да получавам припадъци. Лечението е доста продължително, минах през всички етапи. Взимах медикаменти в продължение на няколко години. Бях в болница, след това - в психиатрично отделение. Прекарах дълго време вкъщи. Преборих се благодарение на упоритостта на семейството ми." - споделя още Вероника Каролин. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени