Могат ли 1000 лв да замажат срама на Криско?

2423
19 Декември 2012, 12:28


Рапърът Криско се опита да измие срама с дарение. Той обяви, че ще дари 1 000 лева на болното момче, за което бе организиран благотворителен концерт преди няколко дни. Както HotArena.net ви съобщи, преди броени дни музикантът отказа да пее, защото не му платили.


Самият Криско сподели в последствие, че е отказал да излезе на сцената, тъй като организаторите се държали нагло. Той бе поканен на концерта да пее за 16-годишния Мирослав от Сливен, който е болен от рак на белия дроб.

 

За да измие срама от себе си Криско обяви, че ще дари 1 000 лева на болния Миро. Музикантът обясни, че не е искал да обиди момчето, а просто се е ядосал на организаторите.

 


"Имахме уговорка, те не я изпълниха. Ядосах се и реших да не пея, за което се извинявам на всички. Обадили се на човека, който се занимава с организацията на моите участия. Казали са му, че ще има хонорар. С него са се разбрали аз да ги потърся, когато пристигна в Стара Загора и да си взема парите. Обаче липсваше всякаква организация.“, коментира той.

 


Криско трябвало да получи 1500 лева за участието си, но истинският проблем се появил, когато един от организаторите му казал, че му е все едно дали той ще пее. "Поисках с 1200 лева по-малко, за да си платя поне пътните, но ми отказаха", разказва той.

 


Криско е участвал в над 15 благотворителни концерта досега и не е имало никакви проблеми, дори когато са го канели да пее без хонорар. Все пак той не крие, че съжалява за постъпката си и се извини на болното момче. "Когато човек е ядосан, не взима най-правилното решение", опита се да се защити той, цитират от blife.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Невена
преди 5 години
0
да се примирим , че отказа да изпее поне една песен поне заради момчето.можеше веднага след отказа си да дари някаква сума и да каже нещо от рода: ,, няма да си изпълня моята част от уговорката - да пея , защото и организаторите не изпълниха своята и постъпиха много некоретно , но за да докажа , че наистина съм съпричатен , ще даря сума в помощ на момчето''. сега се получава след дъжд качулка.видя , че много хора се разочароваха от него , видя , че извинителното писмо не е ефективно и измислиха този ход.поздравления за него , защото е в полза на Миро.иначе не се и съмнявам , че ще си изпълни главната цел - да омилостиви стадото.само че има и черни овци като мен.пред нас вече се изложи.може да даде тези пари без циркове и скандали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени