Моника от „Папараци“: С Николета се обиждаме по сценарий! В действителност сме приятелки (Ето какво още разкри актрисата за ТВ водещата)

14937
07 Юли 2017, 09:50


Моника Митева е актриса, на 35 години, от София. Завършила е НАТФИЗ със специалност куклен театър. Работила е 4 години в екипа на Ути Бъчваров. Продуцентите Иван и Андрей я взимат в екипа на предаването „Папараци“ като асистент-режисьор, а от близо година Мони води предаването заедно с титулярката Николета Лозанова, узна HotArena.

 

Попаднах съвсем случайно в телевизията. Първо работих като организатор в екипа на Ути Бъчваров, бях там около 4 години. След това се насочих към Иван и Андрей, при тях също бях организатор. Когато имаше проект за създаването на „Папараци“, то двамата видяха нещо в мен и решиха да ме вземат в екипа на предаването. От създаването му работя като асистент-режисьор. Отново по идея на продуцентите станах водеща на предаването“, пояснява актрисата пред „България Днес“.

 

На въпроса дали се е сработила с Николета, Моника споделя, че противно на първоначалните й очаквания, се оказало, че с Лозанова се работи изключително лесно. „Тя има самодисциплина, забавна е и съумяхме да си паснем още от самото начало“, пояснява още ко-водещата на „Папараци“.

 

Двете дами често се обиждат една друга в ефир, но Митева разказа, че това не са реални ситуации, а всичко е част от сценария в името на това зрителят да се забавлява. „Не се засягам от начина, по който ми говори, защото двете контактуваме по този начин дори зад екран, чувството ни за хумор е такова. Целта е да има закачка между представител на хай обществото в нейно лице и аз като представител на нормалните хора“, добавя Моника.

 

Актрисата е категорична, че от началото до сега с Николета нито един път не са се скарали, а напраотив – счита я за приятел. Когато са на почивка и не се виждат, се чуват по телефона. Не са от този тип приятелки, които непрекъснато обикалят моловете заедно, а по-скоро са от тези, които винаги са загрижени една за друга.

 

Моника не се е отказала от театъра и рано или късно ще се завърне към сцената, но на този етап ангажиментите около „Папараци“ достатъчно време й отнемат и са й приоритетни, тъй като са и по-доходоносни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 10 месеца
-3
Как може да се унижава с това твърдение,че Николета е от хай обществото,а тя от народа,само защото е дебела ли е от народа? Кой е хай на Николет а освен токчетата.една циганка от караджово с изкуствена коса,мигли и маниери ,освен сметката при пласточния и хирург не виждам нишо друго хай в нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AZ,
преди 10 месеца
-6
Честно казано цялата караница, която е по сценарий е толкова изкуствена, че едва ли има човек, който смята, че това е реално. Моника, вероятно е страхотен човек, за съжаление аз оставам с доста кофти привкус от участието и в това нещо Папатаци, което не мога да проумея дали трябва да разсмива някой, мен ме натъжава фактът, че има хора, които се радват на подобен вид комедия, дори не е смешно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оф
преди 10 месеца
-5
Не е смешно, напрягащо е. Изкуствено до немай къде. Без да съм хейтър- не ми харесва предаването.
ХРИСТИНА
преди 10 месеца
-4
Не може да бъдети, сериозно ли?! А аз пък си мислех, че е истина тяхното ”каране”... 9б втори срок...другия път измислете нещо по-умно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени