На тази жена гърдите й растат всеки ден! (Шок снимки)

2057
21 Октомври 2016, 12:00На нея биха й завидели, дори звездите от „Спасители на плажа”. Харухи Мивако се гордее най-огромния бюст на планетата, а най-невероятното е, че той не спира да расте, научи HotArena.

Тъмнокожата красавица вече може да спре с тях дори взвод войници, а те не спират да набъбват като тесто, без да спират, пише „Телеграф”.


Харухи, която е от Амстердам, определено изглежда като родена под щастлива звезда. Или поне така смятат всички момичета, които мислят за себе си „плоска съм като дъска”.

Харухи не само, че няма техния проблем, но и се смята за огромна късметлийка. И никак не се притеснява от факта, че прелестите й продължават да растат с всеки изминал ден.

Апетитната геймърка е истинско чудо, дори за медиците. Тя е може би единственото момиче в света, чиито бюст не спира да расте.

Прелестите й са достигнали колосални размери и то такива, че трудно се събират, в каквато и да е дреха. Мацката обаче не се притеснява от визията си по никакъв начин и с охота се облича в оскъдни дрешки.

„Няма какво да ги крия! Мои са си „, категорична е тя.

Момичето разбира, че животът й ще се промени, когато преди три години установява, че обичайния размер сутиен не й става. Скоро обаче става ясно, че бюстът й продължава да расте и тя отива на лекар.

Няколко контролни прегледа по-късно и на момичето става ясно, че бюстът й ще се развие до неузнаваемост.

Единственият негатив за известната блогърка, е фактът, че гърбът я боли ужасно заради бюста. Тя е принудена да носи специални колани за укрепване и има проблем с избора на бельо, но като цяло не се оплаква от положението си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени