НА ВНИМАНИЕТО на Данчето Христова: Камелия изцедила Дяковска с 80 бона (Вижте как нагло се е нагушила)

3016
28 Август 2015, 16:10


Бившето гадже на Люси Дяковска – Камелия все още е трън в очите на певицата.

 

Причината за това е крупната сума, която й е струвало да съжителстват заедно, като интимни партньорки, научи HotArena.

 

Източници на „Всеки ден” разкриха, че върха на разправията между двете се оказал двустаен апартамент в столичния квартал „Овча купел”, който бил собственост на изпълнителката от „Ноу Ейнджълс”, но закупен на името на любовницата й по времето, когато били двойка.

 

Причината Люси да й завещае цял имот била, че искала да покрие състоянието си от германския съд. Повод за това бил скандал с колежката й Надя Бенаиса от групата, в която се изявяваше преди години. Тя бе съдена от няколко свои партньори затова, че ги е заразила със СПИН, знаейки за здравословното си състояние. Тъй като болната изпълнителка била фалирала, имало вероятност германския съд да подкове колежките й от „Ноу Ейнджълс” в случай, че бъде осъдена.

 

„Случаят беше много заплетен и реално, Люси и останалите момичета бяха застрашени да изплащат разходите по делото на Надя. Дяковска все още мълчи каква точно е причината да е гарант на болната си колежка”, коментират от обкръжението на нашенката.

 

Рижавата изпълнителка трябвало да покрие имоти и сметки и затова решила да се довери за апартамента си в „Овча купел”, прехвърляйки го на Камелия. След като окончателно се разделили, двете дълго време имали разправии, защото любовницата не искала да го продават, с идеята тя да остане да живее в жилището.

 

„С триста уговорки и молби, Люси най-накрая успя да я накара да го продадат. Беше намерила купувачи, които до последно бяха мотаени при сделката. Голям пазарлък падна от страна на Камелия. Накрая прибра половината от цената, на която беше продаден – 47 000 лева”, разказват запознати.

 

Освен 24 000, Камелия се нагуши сносно и покрай двете заведения, които Люси отвори и повери на половинката си. След като затвори барчетата, певицата пресметнала загубите си, които възлизали на близо 36 000 лв. Фалитът бил в следствие на стабилни кражби, които партньорката на изпълнителката завъртяла зад гърба й.

 

Отделно Люси я гледаше като писано яйце. Купуваше й дрехи, хранеше я, даваше й джобни, абсолютно всичко правеше за нея от любов. Сякаш беше омагьосана!”, спомнят си близки до къдрокоската. Предполага се, че докато са въртели любов, Ками е струвала на звездата поне още 20 000 лв. В тази цифра не влизали екскурзиите, които й устройвала в чужбина. Те също възлизат на петцифрена сума.

 

Тези случки трябва да са като обица на сегашната приятелка на Камелия – Ивана. Щерката на Данчето Христова трябва много да внимава как харчи парите си, за да не остане на нула заради лесбийката златотърсачка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени