Надя на Коцето го търпи само заради парите! Виж как я глези с подаръци (СНИМКИ)

6905
10 Февруари 2014, 13:57


Редакторска плесница

 

Изневери, нонстоп пиянски запои, бели прахове, скандали с любовници… Какво ли не търпи горкото Наде в името на брака си с фолк певеца Константин.

 

Но всяко нещо си има цена. А нейното търпение се заплаща с чести почивки в чужбина, екзотични екскурзии и шопинг туризъм, видя HotArena.net.

 

Да, наглед миловидната божи кравичка Надя много добре си прави сметката защо търпи многобройните изневери на Коцето. И със сигурност причината не е в добре изглеждащите рога на главата й!

 

Меркантилното Наде

 

Надя никак не е глупава! Тя хваща Коцето още като ученичка, като малко след като завърши училище, вече е бременна от него и отърване няма.

 

Не че хубавицата не е чувала за похотливия му нрав, не че не е чела за многобройните му изневери, но тогава 20-годишната Надя си прави други сметки. „Какво като ми кръшка?! Нека си хойка! Стига да ме води по почивки и да ми купува дрешки“, обяснявала пред приятелки току-що завършилата ученичка.


Тя вярвала, че всеки мъж изневерява, но не всеки мъж разполага с толкова пари! А Коцето си ги има в изобилие.


Като негова съпруга и майка на детето му, Надя добре знае, че няма да е лишена от нищо и животът й ще е уреден, дори и да се разведат.

 

Хубавите ябълки ги ядат…

 

И днес, след 3 години брак, Надето вече бере плодовете от връзката си с Коцето. Някои от тях са изгнили като изневерите му, други са свежи като марковите й дрешки и почивките в чужбина, но съпругата на фолк певеца ги преглъща, без да мърмори.

 

„Още когато връзката им стана сериозна, Надя знаеше с какво се захваща, чувала беше как е изневерявал на Райна. Примири се с това и реши, че няма да прави грешката на Пилето, като му мели сол на главата постоянно. Кротува си и тънко му опразва джоба“, кискат се нейни приятелки.

 

Вижте още снимки на Коцето и Надя от почивките им и подаръците, с които я глези в галерията по-долу.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
da be
преди 4 години
0
чак чести почивки и екскурзии не са , това са глупости а и тя няма избор ,като беше с Райна Коцето по се съобразяваше , сега не му пука , прави си каквото иска и все е пиян -славата му повлия зле
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 4 години
-2
че то това е ясно от самото начало ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 4 години
-3
Много сте изобретателни. От къде знаете Надя какви мисли има в главата си? Тя ли ви ги сподели? Не се излагайте, а като пишете нещо нека да е истина, а не измислено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени