Най-големият страх на Преслава: Сватбата! Причината да не иска да сключи брак е АБСУРДНА! (Ето и нови примери, в които цепи стотинката на две)

4026
16 Май 2017, 18:06


Стиснатостта на Преслава е пословична и за нея отдавна се носят легенди. В човешката природа е заложено качествата на личността да се развиват, а при певицата тази й кофти черта определено разгръща мащабите си, узна HotArena.

 

Че изпълнителката на „Водка с утеха“ цепи стотинката на две, отдавна се заговори, но мине се не мине се добавят нови факти, кой от кой по-абсурден.

 

Преси била такава скръндза, че дори се страхувала да се омъжи. Понеже всичките й партньори рано или късно й биели шута, тя се притеснявала да им говори за сватба не заради това, а поради предпазливост - после при развода потенциалният й съпруг има право да вземе половината от припечеленото от нея по нощните клубове.

 

Като излезе на заведение, ако компанията й не пожелае да плати цялата сметка, то Преслава веднага хващала касовата бележка с общата сметка и съсредоточено изваждала стойността на своята консумация и приготвяла точна сума за нея.

 

 

От неудобство пред другите понякога си правела устата и бакшиш да остави, но това било рядкост и не оставяла повече от 5 лева.

 

 

За певицата са чужди и милите жестове към половинките. Тя с радост приемала подаръци от гаджетата си, но никога не правела същото за тях. Когато били с нея, те не получили нищо от нея, дори нещо символично, евтино и от сърце – и с това не могат да се похвалят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
-10
ПРОСТО СВАТБА НЯМА КАК ДА ИМА,КАТО НИКОЙ НЕ Е ИСКА ПЕТЯ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
-6
Ще разориш мъжо си с тия платени статии, в които плюеш Преслава, ма шантава жено! Колкото и да плащаш на жълтурите да "тричат" Преслава гласа и талата не могат й отнемат, напразно се хабиш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени