НАП кани Деси Добрева да й плати майчинските

1572
05 Септември 2011, 10:00


Шефът на НАП Красимир Стефанов покани от ефира на БНР певицата Деси Добрева в кабинета си, за да получи своите майчински. 

 

Бившата вокалистка на "Ку Ку Бенд" е заплашена да не взима тези пари заради проблеми с НОИ.

 

"Нека да мине през мен, преди да мине през Европейския съд. Лично се опитах да се свържа с нея. Не можах, но сме я поканили да представи декларация, че е била самоосигуряващо се лице и че е подала такава декларация в НАП. Да заповяда при мен", призова данъчният шеф.

 

Драмата с майчинските на Деси Добрева е следната: през април тя отива в Националната агенция по приходите във Варна, бременна в 6-ия месец, където иска да се увери, че всичките й документи са наред. 

 

Оказва се, че институцията е загубила важен документ и Деси няма право на майчинство.

 

Тя стана майка на 20 юли, когато роди дъщеря Алина. "Преди 2 години съпругът ми Мартин подаде декларация за повишаване на процента на осигуряване. Оттогава плащам всеки месец по 450 лева. А от януари - 600 лева данъци, тъй като започнах да се осигурявам на 2000 лева", разказа преди няколко дни Добрева.
 
 
Точно тази декларация се оказва, че вече я няма в досието й в НАП. 

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 28.954982757568 miliseconds
mysql execution time: 20.168304443359 milliseconds