Не дават развод на Миглена Ангелова

4078
10 Февруари 2016, 11:23Мадам „Искрено и лично“ Миглена Ангелова не може да получи развод. Досега тв водещата е разтрогвала брака си цели четири пъти, но само в гражданското. Църквата не е толкова благосклонна към непостоянството й и отказва да я разведе за четвърти път, научи HotArena.

Всъщност Миглена Ангелова отдавна е надскочила максимума от партньори, с които й е позволено да се разведе. Процедурата за църковен развод е пределно ясна за нея, тъй като вече три пъти е получавала и църковен развод.

В Патриаршията вече дори се смеят на тази тема, когато стане дума за нея. Причина за това е, че досега три пъти водещата е успявала да получи разрешение да се разведе, пише „България днес“.

Какви обяснения е давала на поповете за разводите си и как ги е убеждавала, че е най-добре да я освободят от мъжа до нея не е много ясно, но четвъртия път удря на камък. С последния си съпруг Живко Чакракчиев няма шанс да разтрогне брака си.

Според канона допустим е най-много четвърти развод, но той се дава със специално разрешение. А духовниците не са особено склонни да направят пореден компромис за журналистката.

Това е и причината Ангелова все още да не е сключила пети брак, въпреки че има нов партньор, влюбена е и няма търпение да се засили към олтара. Въпреки че последния й развод беше през 2011 година, журналистката продължава да се въздържа от нова сватба, тъй като не иска само подпис в гражданското.

Миглена Ангелова има 4 брака зад гърба си и четири деца. Има син, три дъщери, две, от които вече омъжи и едно внуче, но дори факта, че е баба, не я спира да палува с нови и нови мъже.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени