Не стана неговото! Слави хвърля огън и жупел заради Габриела

4412
10 Септември 2015, 11:53


Слави Трифонов не може да си намери място от яд, защото победител в конкурса му за представител на детската „Евровизия” стана 12-годишната Габриела, разбра HotArena.

 

Дългия имал изричното желание на първото място да бъде момче, за да се избегнат сравнения и състезания с миналогодишния участник – сладката Крисия Тодорова. На финала онзи ден обаче най-много гласове получи отново момиче.

 

Габриела Йорданова от Русе си заслужи победата с изпълнение на песента „Осъдени души”. След нея останаха любимците на Слави – Иван Стоянов от Бургас и Радко Петков от Троян, пише „България днес”.

 

Радко имаше най-висок зрителски вот, който помогна и на Габи да излезе като победител от надпреварата. Това видимо подразни Трифонов, който явно е свикнал все да става неговото.

 

Гневът на Слави е породен от факта, че още преди началото на конкурса, той си е имал изградена стратегия за него, която е споделил пред екипа си. Дългия искал победител да е момче, защото се притеснявал, че друго момиче няма как да стигне нивото на Крисия.


По пътя към своята цел, на полуфинала Трифонов оряза повечето момичета, за да бъде по-висок шансът да спечели участник от мъжки пол.

 

За да не претърпи фиаско като организатор на конкурса, а и вземайки предвид, че миналогодишният победител на детската „Евровизия” бе момче, Слави до последно настояваше или Иван, или Радко да спечелят. Според него, имало и тенденция на музикалната сцена да се налагат талантливи момчета.

 

Имено по тази причина, грозен махленски скандал се разигра в студиото по време на финала на живо. Слави викаше и се караше с другите членове на журито – Евгени Димитров и Орлин Павлов.

 

„Победител трябва да е Иван! Той е мъж, нестандартен и шоумен. Този път имаме нужда да ни представи момче. Крисия направи всичко, което можа. Трябва да мислим какво иска публиката.”, нареждаше лицемерно Трифонов, който мислеше само какво иска той, а не зрителите.

 

Аудиторията на предаването остана изключително разочарована и гневна от грозната сцена, разиграла се пред децата. Слави тиранично се опитваше да манипурира зрителския вот със своите размишления.


Трифонов  дори си позволи да се скара на Евгени с думите: „Да не си посмял да кажеш Габриела!”. Евгени не му се даде и отсече, че все пак той е председател на журито и като такъв има финалната дума.


„Това не е шоуто ви, за да се налагате постоянно! Изложихте се много! Грозна манипулация” – избухнаха зрителите. Това явно допълнително е настроило публиката срещу водещия.


Окончателното решение не бе в полза на желанието на Слави. Аудиторията също гласува против неговите претенции, а Слави бе като попарен, след като Борис Солтарийски съобщи името на победителката.


Поведението на Слави, възмутило хиляди, е било изненада дори за хората от екипа му и за представителите на БНТ,  които сигурно са съжалили за партньорството си с него по проекта. Орлин Павлов,  като лице на националната телевизия, не скри възмущението си и остана безмълвен по време на свадата в ефир.


„Слави показа как не трябва да се държи един член на жури” – продължават да коментират гневни потребители в интернет. Наистина е недопустимо така да налага личните си пристрастия, а екипът е бил на тръни до излизане на крайния резултат.

 

„Ако беше спечелило някое от момчетата, щеше да стане голям скандал. Все едно целият кастинг не е имал никакъв смисъл, защото през цялото време се е търсело единствено и само момче”, издали притесненията си членове на екипа на предаването.

 

Все пак надпреварата спечели русенката Габриела. Слави дори не я поздрави, а след предаването измънка, че не е разочарован от избора, но смята, че момичето няма да успее да се наложи. Да се надяваме Габи да се мотивира още повече от тези думи и да покаже на какво е способна.


Габриела Йорданова блесна с талант още в началото на кастинга. По време на него се оказа, че тя има награди от много международни конкурси,  сред които „Италия мюзик фестивал”.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Slavi e prav!
преди 2 години
0
Spechelila e silata na pesenta zashtoto vazdeistva na publikata sas spomena za neia i za edin vechen balgarski film. Izpalnenieto i glasat sa nepriatni kato vizia i zvuk. Ujas! Jalko za nadejdite na momicheto.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Не виждаме ли колко момичета участват в Евровизия от всички държави. На предишната италианчето и двамата близнаци от България бяха единствените момчета. Тук Слави беше прав. Да, навикът му да се налага му изигра лоша шега, защото стана тъкмо обратното - като се заинати и никой не го чу. Жалко. А детето, което ще ни представя на Евровизия все пак трябва да прилича на дете, да изглежда добре, защото другите ЩЕ изглеждат добре, да прилича на българче, не, извинете, на анадолче. Аман от толерантност. Хубаво е да пеят децата, но пеенето е и визия. После защо чужденците мислят ромите за българи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Това момиче нека си пее, но да не я показват по телевизията. Няма никакво детско излъчване и никакъв чар. Вярно е, че Детската евровизия е за пеене, но все пак едно лъчезарно дете е по-приятно за гледане. Всички бяха талантливи, при положение, че са стигнали до финала. Русенската музикална педагожка доста се е постарала за "зрителския" вот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Слави е прав!
преди 2 години
0
Първо изобщо не се е налагал ,прсто израяваше своето мнение и как вижда нещата...нали за това е там ! Второ е абсолютно прав . Не е въпроса ,че трябва задължително да е момче ами самата Габриела просто е лош избор. И Симона и Гери да бяха избрали по-добре щеше да е .По сладки по симпатични с по-детско излъчване по приятни за слушане и гледане.........а това момиче Габи първо сори ,че го казвам но немога да си изкривя душата малко е неприятна .....дете е ок но не съм подръжник на тезата,че всички деца са сладки.....НЕ НЕ ВСИЧКИ деца са сладки.Има сладки деца има и грозновати и неприятни и тн. Второ пеенето и ...да пее вярно има награди и тн и тн но самия и глас не е нищо особено ,нищо изключитено ,не грабва ....отделен въпрос ,че много маниерничи и с движения и с пеене тя е имитатор . Давам пример.....Иван ме грабна ,....то излъчване то сладко то готино то пее различно ....просто грабва. Азз също ако бях жури там щях да не съм доволна .Аз и без да съм жури не съм доволна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
прав беше
преди 2 години
0
Колкото и да критикуваме Слави, в случая беше прав - момчетата бяха по-отличаващи се, а момичетата всички бяха безспорно много талантливи, но не се открояваха с някакъв артистизъм една от друга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени