Нед РАЗОБЛИЧИ конспирацията! ГОНЯТ Стойка ПОЗОРНО? (ВИДЕО)

3380
11 Декември 2012, 16:34


Незлобливият гигант не издържа на атаките на „Пипирудата” и я наказа с истината пред зрителите

Стойка е разкрита и рискува да „се удави на края на Дунава”.

 

Незлобливият Найден не издържа на откритите нападки на „Пипирудата” и избухна на третата седмица от повторния им съвместен живот. Един от най-неагресивните съквартиранти призна пред цяла България това, което се обсъждаше отдавна, но никой не потвърди.

 

Стойка прекали с пресилената имитация на Нед, който според нея й звънял през ден, защото не знаел нищо за влизането в Къщата и обидните й квалификации. Тогава бившият спортист изригна: „А накрая Стойчето звънеше и разправяше: „Айде, да направим коалиция – да номинираме другите и да си разделим наградата!”. За заверата знаели Еми Владкова (която така и не влезе), Миро, Дими… Нед се обърна за потвърждение към победителя в „Биг Брадър 2”, но той предпочете да го играе отнесен.

 


Така Найден най-после потвърди това, в което се кълняха тризначките и Пацо. Никой не взе сериозно техните теории за конспирация в Къщата, но казаното от Нед преобърна мнението на всички.

 

Въпреки, че народът наказа тризначките и превърна Стойка в победител в тяхната война, историята продължава…Зрителите отдавна доказаха, че няма да търпят разни шмекерии, нагласени игри и толериране на псевдзвезди. Така както обществото не прие „случайния фен” – Стоян Дудов, така и няма да търпи разни договорки и интриги. Дори продуцентите да не изритат хората от заверата (защото Къщата ще загуби половината си съквартиранти), зрителите няма да търпят фалшивата игра на дипломирани и недипломирани актьори.

 

Източник: http://kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХОНЗАТА
преди 5 години
0
МИ ТЯ СТОЙКА ИГРАЕ МИРО ВСЕ ПЛАЧЕ ВСЕ СЕ КРИЕ КИЛЕРА ДА НЕ Я ГЛЕДАТ ХОРАТА КАК ИМИТИРА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХОНЗАТА
преди 5 години
-1
СПРЯХ ДА ГЛЕДАМ БРАДЪРА ЗА ЩОТО ВИДЯХ КАК КЪНЧЕВ И БРАДЪРА ПОДКРЕПЯТ ЕДНА ИЗКУСТВЕНА СТОЙКА ,ТРИЗНАЧКИТЕ РАЗКРИХА БРАДЪРА И ЗАТОВА ГИ ИЗГОНИХА НАЙ ПОЗОРНО С ИЗКУСТВЕН ЛОШ РЕЗУЛТАТ.И МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ ГЛЕДАТ БРАДЪРА А БТВ.ПО ДОБРЕ ТУРСКИ СЕРИЯЛИ ОТ КОЛКОТО СТОЙКА ИЗКУСТВЕННАТА.БРАВО НЕД ТИ СИ СУПЕР БРАДЪР .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AHHAHA
преди 5 години
0
ELI VLADKOVA, ne EMI :)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени