НЕЛЕПО! Илиана Раева се прави на зоозащитничка с кожено палто (СНИМКИ)

2943
16 Февруари 2016, 13:53


Попрецъфтялата грация от златните години на родната художествена гимнастика, а отскоро – свръхамбициозен политик и общественик – Илиана Раева, сътвори нечуван пиар гаф в края на миналата седмица, научи HotArena.

Съпругата на Наско Сираков се включи в кампания за защита на животните, изтупана в ефектно палто от ангорска овца, на стойност поне 10-12 хиляди лева. пише "Всеки ден". 
 
Широко усмихната, Раева се наснима пред клетките на страдащите кучета в приюта в Сеславци, гордо лъсната в одраните им събратя, и хвърли в амок природозащитници и обикновени граждани. Иначе похвалната акция в приюта за животинки се превърна в истинска бутафория, след като Раева заведе целия си клуб по художествена гимнастика на събитието, за да си направи безплатна реклама.

Природозащитническият уклон на Илиана буди искрено недоумение, тъй като 5-кратната европейска шампионка не само е известна любителка на кожените дрехи, но и съпругът й Наско Сираков е емблематичен ловец, който ежемесечно гърми с бренеке по животинките, които съпругата му така отдадено пази. Иначе Раева се хвали, че у дома с половинката си отглеждат 5 кучета и котка.

Върхът на нелепостта пък достигна декларацията, с която Илиана се защити срещу нападките на природозащитниците. Там бившата гимнастичка изтъкна безумния аргумент, че е обвинена несправедливо, защото масово се твърдяло, че носи палто от лисица. А то било от ангорска овца…

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 7 месеца
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
Преди 1 година
0
Sirk,sirk,tova stana Balgaria....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.39 mb
total execution time: 57.171821594238 miliseconds
mysql execution time: 46.548128128052 milliseconds