Невена Цонева съсипана след Сочи (Направи шок разкрития за Армутлиева)

https://hotarena.net/laifstail/nevena-coneva-sasipana-sled-sochi HotArena.net
Невена Цонева съсипана след Сочи (Направи шок разкрития за Армутлиева)

Певицата Невена Цонева още не може да се отърси от стреса, който преживя на музикалния фестивал „Нова вълна” в руския град Сочи, узна HotArena.

 

Любимата на барабаниста Венелин Венков е напълно съсипана заради провала си. Тя се върна преждевременно болна и депресирана.

 

Невена не успя да се представи според възможностите си заради ларингита, който хвана. Тя обаче била по-унизена от държанието на организаторите, които я накарали да си избере нова песен в последния момент.

 

В крайна сметка Невена изпяла пред многохилядната публика попфолк версия на „I will always love you “ на Уитни Хюстън. Това парче й спечели победата в „Мюзик Айдъл“ преди години, но сега й докара единствено ниски оценки от съдиите.

 

Обидена и разочарована, Невена се прибра от Сочи по-рано от очакваното и я заля вълна от критики още със стъпването на родна земя. Подигравките не стихват вече повече от седмица, което допълнително усложнило здравословното състояние на Невена, пише „Всеки ден”.

 

В момента певицата е на силни антибиотици заради заболяването на гласните струни. Депресията й се засилила и от притесненията дали ще успее да се излекува напълно и да пее както преди.

 

От горе на всичко умирала от страх и какво ще последва, когато Катя и Здравко от дует „Ритон“ излязат от „ВИП Брадър“, защото именно те гарантирали за нея и предложили на руснаците да я извикат за конкурса.

 

„Там може да се отиде само с препоръка от някого, те предложиха мен“, разказала Невена пред приятели. Когато обаче си плюла на петите и избягала от Сочи, тя злепоставила по този начин и ритонците

 

Цонева изразила и съмненията си, че в основата на целия резил стои Саня Армутлиева. Двете водеха дълга съдебна битка заради неспазен договор на продуцентката към певицата. Цонева успя да осъди шефката на „Вирджиния Рекърдс“ за цели 12 бона

 

„Няма да се изненадам изобщо, ако е пуснала връзки, да не казвам даже пипала, нали я наричат музикален октопод“, коментира Невена. 

 

8 Коментара

845

преди 8 години

Невенчее, на калпава ракета и космосът и крив. Не сме глухи и слепи и видяхме как се представи! Какво ти е виновна в случая Саня????

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Извинявай, но от тази "попфолк версия" ми прокървяха ушите. Не знам кой болен мозък е създал ТОВА, но наистина е бил много, много болен... И целият аутфит... Омерзен съм.

Коментирай

Кет

преди 8 години

Бе Невенче, моме, ти с кого ли не се скара? Още нищо не си направила в живота и кариерата си, а почна да ругаеш наляво и надясно дългогодишни професионалисти, колко кариерен живот мислиш, че ти е останал? За едни 12 хиляди обезщетение се изпокара с половината гилдия. Къде ти беше умът да пееш тази песен в такъв вариант и в такова облекло, и не става дума за теб тук, а за това, че излагаш страната си с тази цигания!!!

Коментирай

Рони

преди 8 години

Никой не го боли фара за Невена. Вълнуваме се, че с тази проститутска визия и цигански напеви изложи България. Да не е толкова голяма хитруша и да не търси причината в другите.

Коментирай

Ангела

преди 8 години

Невена беше неподходящият български избор. Вместо да наведе глава или поне да се извини на българския народ, че ни изложи, тя продължава да проявява капризи и да търси причините в другите. Съмнявам се, че ще съумее да прецени падението си като певица!

Коментирай

Bobi

преди 8 години

Много нагла тая, поне да замълчи. Излагацията беше голяма.

Коментирай

ана

преди 8 години

А защо не обърнете внимание на думите,че са я накарали да смени песента.Явно е щяла да пее друга.Друг е въпросът защо е пяла тази на Уитни.Може би е имало условие да е изпята и друг път от нея песен или нещо в този ред на мисли.А,Ритон няма какво да си ги изложила Невенче-те сами се опкескаха плюейки колежката си,че не е пяла в Сизър.По-голяма излагация и завист от това здраве му кажи.

Коментирай

Оня

преди 8 години

Анче, на кривата ракета и космосът й крив, както писа някой по-долу. Айде със здраве.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.