Ники Китаеца, ти си безумец! Кара като самоубиец в София (Папарашка снимка)

4842
05 Март 2018, 12:07


Суетният фитнес маниак Ники Китаеца движи из софийските улици с непочистения си автомобил доста безразсъдно и застрашавайки, освен своя, стотици други животи, видя HotArena.

 

Папараците на „България Днес“ го изловиха да джитка из столицата със своя джип, който нацепената батка дори не си е направил труда да отрине от натрупалия сняг.

 

Предното стъкло на возилото е чисто почти наполовина, а видимостта на Китаеца през него вероятно се равнява на нула. По фаровете на автомобила също има сняг, което пък пречи на останалите водачи да го виждат.

 

Вероятно ледът по колата е направило невъзможно пълното почистване на мощния звяр. По предната броня се наблюдават ледени висулки, но това не служи на Ники като подобаващо оправдание, което по-скоро граничи с абсурда.

 

Изданието твърди, че студените дни не са го изплашили и той е решил с цената на всичко да се отдаде на разкрасителни процедури. След като е карал като самоубиец и не е отделил достатъчно време, за да изчака джипът хубаво да бъде отринат от снега, Китаеца се е шмугнал в студио за красота, където са се погрижили да подстрижат брадата му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники, ти си...
Преди 1 година
0
Палячо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
Преди 1 година
0
Гей!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени