Ники Михайлов за N-ти път на косъм от брак с Алисия! Певицата се нанесе у тях! (+ Вижте как вратарят се хвали с гъзариите си)

6296
19 Октомври 2015, 10:26


Ники Михайлов за сетен път е на косъм да предложи брак на Алисия, узна HotArena.

 

Казваме „на косъм“, защото този „филм“ сме го гледали вече много пъти за последните няколко години.

 

Вратарят все се зарича, че му е време да се задоми, да има семейство, но си остава само с приказките. На ръката на Алисия нито блести годежен пръстен, нито сме я видели с бременно коремче.

 

И този път Михайлов се зарича, че е сериозен. Той вече е поканил приятелката си да живее в хипер луксозния му апартамент в столицата.

 

„Станах вече на 30 години и ми е време за брак. Догодина и това ще се случи“, отново взе да обещава Ники. И Алисия му вярва, както на прословутата реплика: „Татко каза, че ще ми купи колело… ама друг път“.

 

Иначе, ако не друго, Алисия ще намаже луксозна обстановка в новия му мезонет в „Лозенец“.

 

„Веднъж спах в 7-звездния Бурж ал Араб в Дубай и ми направо впечатление, че като включиш климатика, не го чуваш. Архитектът ми пусна запитване до хотела каква е марката и моделът и поръчах три за апартамента“, хвали се Михайлов.

 

И продължава с гъзариите: „Само с едно дистанционно си включвам климатика, телевизора, щорите, лампите. Също и когато не съм вкъщи, влизам през интернет и си включват отоплението и лампите“.

 

Освен на всички тези екстри, Алисия ще се радва и на личен готвач – Боян Серафимов, който отдавна обслужва Ники, пише България Днес.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
---
преди 2 години
-3
Е, не, не, абсолютно обективни и безпристрастни сте, когато стане дума за тези двамата! :D Хахаха, не знам какво да ви направили, но и в тази статия проличава неприязънта ви към тях, Хотарена :) Има и други известни двойки в България, които са заедно без да са сключили брак, но те изобщо не ви попадат в полезрението явно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктир ХотАрена
преди 2 години
-3
Стига сте драскали несъстоятелни глупости. наистина ли за толкова глупава мислите Алисия? Никога не се е нанисала и няма да се нанесе при Михайлов или при който и да било, защото тя е силна и независима жена и никога не би си позволила да изпада в положението един ден да се изнася. Тя си има прекрасен дом, в който си живее с детето и никога , ама никога няма да отиде да живее с който и да било, до момента в който не се омъжи за него. Така,ч е не си хабете празноглавите тикви да драскате глупости, че да имате повод утре да драскате друго, защото има наистина хора тук с болни мозъчни, които черпят на чиста монета всяка надраскана статия от вас и си съчиняват свои разкази, че и украсяват и цитират след време, като нещо действително случило се. И де ли квакат Алисия прави всичко , за да се пише за нея. Не, Алисия нищо не прави , живее си живота и не се интересува кой какво драска за нея. Това е една друга , която живее, за да бъде в устата на хората за да не я забравят, защото няма с..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
продължение
преди 2 години
-3
с какво да я запомнят. Tази жена има какво да остави след себе си, добро или лошо времето ще го отсъди, но то ще си стои там някъде, като доказателство,че нещо някъде е творила, a не напразно живяла.
Не мисля така
преди 2 години
-1
Така ли? А за Валери беше ли омъжена?? Защото, доколкото си спомням, и се наложи да се изнесе от тях, или греша? Като е такава силна жена защо допуска да се занимава с това мамино лайно Ники М?? Толкова ли не можа да си намери някой стойностен мъж, който да и подхожда на "класата"?? Така като гледам май проблема е в нея, все такива привлича....надали е случайно!
красива жена
преди 2 години
-5
Стара тяхна снимка, от която се вижда прическата на Алисия , с която едва преди половин месец Николета се появи и видяхме гръмките заглавия за вечно откриващата Америка, топлата, вода, колелото , модната икона на лъскавата цигания и даже появила се преди Ева. Но, Адам не знае! ха ха ха Алисия е много красива жена, но тази плюнка до нея не я заслужава. Но, щом си го обича и се обичат, ние нямаме думата. Живота си е техен и в него важат само техните правила!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Напротив
преди 2 години
-1
Напълно си го заслужава тази "красавица" - това е наградата за злобната и дребна душица, която така и не намери сила да се приеме каквато е - грозна, кривозъба, с малки очички и нос, мязащ на камба! Многото операции няма да я направят красива, винаги ще изскача по някоя кофти снимка, която да напомня на хората кое е истинското и лице! А детето какво ще го прави?? И него ли ще го води на пластичен хирург, не вярвам да наследи оперираният и изпилен нос на майка си чалгарката хаха Пародия
адмирации!
преди 2 години
-3
ПО-ТОЧЕН КОМЕНТАР, НЕ БЯХ ЧЕЛА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
адмирации!
преди 2 години
-2
става въпрос за коментара на ..... блаа долу
хахаха
преди 2 години
-23
Не знам за вас, но единственото, което виждам на тази снимка е една състарена лелка, прегърнала синът си :))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хриси
преди 2 години
-5
Оставете хората на мира! Не разбрахте ли че злобата ви не може да ги "бутне" .... живи и здрави да са и да си живеят щастливо , а вие продължавайте да им вдигате рейтинга!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блаа
преди 2 години
-7
Тя отдавна се радва на личния му готвач, все пак не веднъж е била и в Италия, и в Турция, а са си семейство, макар и не формално все още. Друго е по-любопитното в случая, Николай не е на 30, което означава пак измислици и глупости. Те си живеят живота и то страхотно си го живеят, а виe сте толкова запознати с живота им колкото те ви позволят. Или колкото някой ви прошепне да напишете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
family
преди 2 години
-27
Какво семейство са след като дори нямат общ покрив на главата, всеки у тях си, а семейството му дори не я е приело официално, както Гущерови Мария например.
До family
преди 2 години
-4
Ти пък от къде знаеш,от тяхното семейство ли си,техен приятел ли си или какво.....аман от празни приказки.
до блаа----- Адмирации!
преди 2 години
-2
ПО-ТОЧЕН КОМЕНТАР, НЕ БЯХ ЧЕЛА!
д
преди 2 години
-5
а ние тази статия сме я чели за N-ти път.... Поне измислете нещо ново. и пръстен май видяхме ... явно вие не помните
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени