Николета и Мария откровени до болка! За враждата между двете, за скандалите, мъжете и любовта

https://hotarena.net/pod-pricel/nikoleta-i-mariia-otkroveni-do-bolka-za-vrajdata-mejdu-dvete-za-skandalite-majete-i-liubovta HotArena.net
Николета и Мария откровени до болка! За враждата между двете, за скандалите, мъжете и любовта

Те са горещи, непредсказуеми, красиви и интригуващи. До тяхното име често може да видим сложена думата „скандал“, дума, чиято сила и Николета Лозанова, и Мария са овладели до съвършенство и умеят да я използват в своя полза.

Имената им често са на кориците на жълтите издания, а таблоидите шумяха с новината, че двете са в бурна вражда. Докато всички се чудеха какво се случва между Мария и Николета, двете красавици решиха да изпреварят всички ни и да затворят устите на недоброжелателите по най-добрия начин – с успешен общ проект.

Неговото име e „Обичам да те режа”. Парчето на Мария обещава да е хитът на лятото, а видеото му привлича всички погледи, защото до изпълнителката застава и Николета. Пред ОК! двете не се свенят да разкрият всичко, което ни вълнува, да отговорят на въпросите, които много хора си задават, и да затвърдят мнението ни – и двете знаят как да бъдат на върха и той истински им отива...

Николета споделя, че скандалът тече в кръвта й. Но уточнява, че скандалът продава, но евтините ги продава евтино. За мъжете красавицата е лаконична и не желае да повдига завесата на спалнята си.

„Няма да спомена никого, защото ще го направя прекалено известен, а славата не е за всеки“, отсича Лозанова и на въпроса дали има мъж в живота й казва:


„Ако имах син, може би щях да се измъквам винаги с дежурната реплика, че най-важният мъж в живота ми е той. Е, май е време да поработя по въпроса“.

За общя проект на Николета и Мария, певицата споделя:

„Случи се случайно и импулсивно. Казват, че най-красивите неща се раждат от импровизация. Вярвам, че това е така. Видеото е заснето от Людмил Иларионов-Люси и Жоро Марков, режисьор - Люси. В рамките на 24 часа успяхме да стиковаме екип от над 50 души и да реализираме проекта в UFO. Песента е дует с изпълнител от рап сцената - Dee, аранжиментът е на Калин Димитров, текст - Анастасия Мавродиева. Направихме нещо модерно, различно, в ритъма на лятото и се надявам да бъде част от купона на всеки един. Николета: Спонтанно. Аз винаги съм й симпатизирала изключително много заради силното присъствие, което съумява да има в тази нежна структура“.

Николета и Мария опровергават тезата, че между две жени не може да има истинско приятелство, като Николета заявява:  „Аз няма как да не вярвам, като имам късмета да имам няколко истински дългогодишни приятелства с жени, които неведнъж са ми показвали как трябва да се държи един достоен мъж“.

Изписаха се много писания, които описват ужасяваща вражда между вас двете. Има ли истина в тях и ако да – как заровихте томахавката? Мария: След решението за общ проект смятам този въпрос за излишен. Николета: \"Съвместната ни работа е най-крещящият отговор на този въпрос. Явно и вие сте станали жертви на жълтата преса. Никога не сме се карали, никога не сме имали какво да делим и не сме се сражавали дори и словесно.\"


Какво мислят Николета Лозанова и Мария за децата, любовта, брака и още много интересни неща можете да прочетете в новия брой на списание ОК!

39 Коментара

Сани В.

преди 7 години

......но евтините ги продава евтино.... Имам въпрос към Николета-Кое ти е скъпото,и дали е красиво въобще да се продаваш............До къде си готова да се продадеш..............

Коментирай

Антония

преди 7 години

Ама хич не са се карали, само в предаването на Николета я оплюха около сто пъти за това как изглежда, какъв мъж има, каква сватба направи и от коя провинция са й роднините.

Коментирай

.

преди 7 години

Как да се сражават словесно - и двете нямат оръжие за такава битка. :D

Коментирай

Дора

преди 7 години

Мнооого са плоски и двете.Толкова фалш и лицемерие лъха, за грима без коментар....страх ги е да се усмихнат, за да не разместят пластовете фон дьо тен.С толкова сенки и изкуствени мигли приличат на кривогледи.Аз бих искала да ги видя без грим сутрин след събуждане.....и колко от феновете им биха ги харесали.

Коментирай

Mara

преди 7 години

Ще повърна от толкова пресилени хвалби за двете кифли. Какво ли не правят за някой лев. До вчера врагини, днес първи приятелки (същото с Николета и Андрея). Голямо лицемерие. За Марчето добре, че има кой да й плаща клиповете, иначе ... Общо взето без спонсори са за никъде.

Коментирай

Николето, остаряла моделкееееее

преди 7 години

Да, да гледахме в Папараци какво я правите на Мария с тоя Гущеров на пух и прах, овци прости, кого заблуждавате? Да не идваме днес от Африка? Помним как и Мария споделяше някакви колажи с подигравателна цел към Николета наебаната парцалана, която от безплатна си вдигна тарифата на 1 000лв. Това са ви изтъркани методи в средите. Тоя късокрак, голямоглав плиткоумник Николета и с Андреа нямаше скандал, ама се излагаха като кифли пред цяла България, ама после останаха с отворени усти като видяха, че и най-големите сеирджии не се вълнуваха от тях. Николето спри с тия дежурни тъпизми, които си наизустила до повръщане. Колкото и самочувствие да демонстрираш, комплексите ти прозират през празния тъп поглед.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Това ли е представата ви за искрен отговор? "Имало ли скндал между вас" - Мисля, че с общия ни проект въпроса е излишен. Вие на всичко отговаряте толкова еднакви и глупаво, че се чудя кой ще отдели и 1 лв. да ви прочете. И искам да попитам за отговора на Николета какво иска да каже, че имала няколко дългогодишни приятелства с жени, които неведнъж са ми показвали как трябва да се държи един достоен МЪЖ??? хахахахахахахахахаха

Коментирай

Анна

преди 7 години

Любимите думи на Николета: Недоброжелатели и Зложелатели - Само от присъствието на една от тези думи в текста, мога да разбера, че тя е поръчала статията...

Коментирай

Трол

преди 7 години

Как да го кажа по-точно......гъз и путка,се напъват да имат мисловен процес...и ето резултата....интервю публикувано в хотлайнена!!!!Охххх как ги чакам,като ударят 40-те ...като виснат тия цици,джуки,скули...като им се е свило сивото вещество съвсем....и като ги подхване следваща Пърцолета да им вика лелки и баби....Хахааааааа....

Коментирай

Анна

преди 7 години

Евала

Коментирай

Боже, опази!

преди 7 години

"Вари го, печи го, Цуцуран си е Цуцуран!" Не се напъвайте и двете сте достатъчно лишени от интелект! Добре, че има "стойностни мъже" ха ха ха, че иначе сте си все там на магистралата! Тъпи тъпи, та чак сте се извърнали! оФце, които могат само ба-ааа да кажат и и да им пишат ПР-ките интервютата.

Коментирай

Елисавета

преди 7 години

В какво си успяла, бе Николета? В това да ти го бутат във всяка възможна дупка срещу заплащане ли? Да ти късат гъза за една чанта Шанел? Успели хора са - Кубрат Пулев, Христо Стоичков, Васко Василев-детето чудо на цигулката, Стефка Костадинова, Димитър Бербатов и още доста личности, с които само може да се гордее България. За парцали като вас определението "Успяла жена в България" означава цяла България да знае, че си проститутка. Да пази Господ от такива личности. Елементарни кифли с повече пари това сте вие-всекидневни селфита, патешки муцуни, голи гъзове и "скандални новини" за любовници. Ако подражавахте малко повече на дами като Никол Станкулова, нямаше да имате толкова (така л'бимата ви думичка) недоброжелатели. Умрели патки.

Коментирай

тъпи курви

преди 7 години

Има един лаф: "Да е хуй да му го набиеш, а то е акъл! " Няма как да стане! Така ще си разкльока кокали вече похабената и остаряла проститутка - Свиркулета! Другата е въпрос на време да се опомни шишкото бащин милионер и да и бие шута в ниския гъз.

Коментирай

:)

преди 7 години

Мария няма да я коментирам, защото е малко по-умерена в тъпотията си и понякога сменя репертоара в интервютата. Другата обаче в това отношение има огромен проблем и от няколко години е зациклила около 4-5 изречения. Хем се старае да е оригинална като не набляга на "дежурни" изказвания, хем пък от 7 години все на тях се крепи. Наблягам на неадекватността й - няма да споменава никого като мъж до себе си, защото ще го направя прекалено известен, а в същото време смята, че е време ДА ПОРАБОТИ НАД ВЪПРОСА с мъжете? Сега в крайна сметка, имаш си някой и не искаш да го споменаваш, пък било и време да поработиш по въпроса? Хайде първо уточни се със себе си и тогава занимавай хората. Кво ще кажеш, боклук?

Коментирай

Хаааааахаха

преди 7 години

Хаха, о не местно ама особено въпросната Николета която има 5 секунди явяване в клипа , хииии това си е чиста гавра. Няма ла говори за мъже ами защото няма втори Божинов който да вярва на фантастики колко е по- по- най ;). И била успяла хааааахаха, създала и управлява корпорации,, снима филми, прави хитове, не чакайте сетих се снима за световно известни списания ;) не бее спортистка е, о не и това не тоест в какво е успяла???? Не се вижда разлика с други кифли снимащи се в този и онзи клип за малко пари и слава.

Коментирай

Тази Николета се взе за известна ХХАХАХАХА.

преди 7 години

Ооо Да известна е с простотията си. Кво да говори за "мъжа до себе си" като няма такъв, просто, кой ли си Го е намерил на пътя та да си ляга с нея. Ужас! И много е тъпо да се прадстява от Пловдив, като е от село Караджово /меката на циганите в България/ . Има разлика, петни името на град Пловдив.

Коментирай

ха-ха-ха-ха-ха

преди 7 години

В едно можеше наистина да успее - ако беше задържала семейството си. Много се биеше по гърдите, че вързала Божинов със сватба, направи едно дете и после? Направи всъщност най-лесното. Нещастна жена. Дори собствения й мъж, който беше луд по нея (като всеки човек в началото) си призна, че не се е чувствал женен за нея. Тая освен за яко ебане не става за друго. Аз чакам момента в който ще се ожени повторно, макар че всички знаем, че такъв боклук никой свестен няма да вземе за жена. Нали тя самата каза, че всичко е ПАРОДИЯ, когато не е подплатено с брак?

Коментирай

Тъпо по тъпо най тъпо НиколеткЪ

преди 7 години

Че госпожата е от този тип цени които се продават е ясно , кажи нещо което не знаем. После ти ще си търсиш мъж или има такъв който няма да кажеш кой е за да не го популяризираш.... Нещо послъгваш, уж имаш а иначе ще работиш по въпроса. Ебати тъпото парче тая, не знам кой и е написал репликите но определено отново яко се излага. Забравили сте да напишете как въпросната е станала за смях и подигравки на малки и големи. А Мария не я мислете , поне семейство има което е най- големия успех , останалото е временно ! Вземете Хотарена намерите един мъж на клиенткста ви, че съвсем е изтерясала и озлобялата .

Коментирай

f

преди 7 години

А семействата в тези среди явно само ти не ги виждаш като "временни".

Коментирай

f

преди 7 години

Някак смешно и несериозно е да кажеш, че само семейството все било нещо временно и то точно в статия за Мария и Николета, които и двете вече оставиха по едно семейство зад гърба си. Поне да беше излязла с такова изказване в някакъв различен контекст, говорейки за други хора. Но не знам как точно тук успя да "забравиш" този факт, след като хората не спират още да човъркат Николета заради Валери и във всеки коментар надолу са се опитали да използват раздялата им като някаква обида срещу нея.

Коментирай

f

преди 7 години

Някак смешно и несериозно е да кажеш, че само семейството все ОЩЕ НЕ БИЛО нещо временно и то точно в статия за Мария и Николета, които и двете вече оставиха по едно семейство зад гърба си. Поне да беше излязла с такова изказване в някакъв различен контекст, говорейки за други хора. Но не знам как точно тук успя да "забравиш" този факт, след като хората не спират още да човъркат Николета заради Валери и във всеки коментар надолу са се опитали да използват раздялата им като някаква обида срещу нея.

Коментирай

Черния Кольо от Карджово

преди 7 години

и да репортвате това е положението рода са си с Николета. А и другия път пак ни занимавайте с нищожества с празни глави, то поне да беше красива ами то като Брежнев...

Коментирай

KAMELIA

преди 7 години

MNOGO E KRASIVA ❤️

Коментирай

Sara Varna

преди 7 години

Evala na Nikoleta pukate se ot zloba po neq,a tq si vi slaga v malkia djob

Коментирай

Защо ни комплексираш допълнително?

преди 7 години

Докато един парцал изкарал едва средно образование и с бройки в леглото, повече от космите на главата ми, вилнее из "хайлайфа" и се смята за Бог, ще има яко "хейт" който ще зарива евтиния гнилоч до живот. Докато се гърчи в отчаяние, че снимките й без фотошоп са пълна скръб и докато срича интервюта с предварително написани отговори, правейки се на много умна и докато лапа пишки за чанти и роклета и докато се хвали колко е незаменима, а в същото време собствения й мъж я злепоставя и я заряза за 20 години по-възрастна от нея, това квазимодо никога няма да предизвиква друго освен злоба, подигравки и смях. Надявам се да ти е една идея по-ясно защо Николета е най-големия боклук в България и защо хората "толкова се пукат от злоба" по нея. Лека вечер.

Коментирай

Евала

преди 7 години

Абсолютен успех е от безплатни свирки в Пловдивски дискотеки и училищни кенефи да се издигнеш до платени свирки в Софийски изискани хотели. Аплодисменти за Богоизбраната.

Коментирай

ХАХА

преди 7 години

Николето живей с тази мисъл нали трябва с нещо да се самозалъгваш иначе ако приемеш истината, ще психясаш.Не че сега не си де...

Коментирай

Аууууу, това се казва да успееш

преди 7 години

Айде сега не била успяла, успя разбира се......успя да скапе връзката на Божинов с Алисия с истериите си колко е неземно красива и незаменима, а малко по късно успя да го изнуди да сключат с него брак, и накрая за мааалко да успее да му скапе кариерата и той и наби шута, та успя и да си развали семейството. Не е ли успяла, успяла е разбира се и още как да знаеш в действителност какво представляваш но упорито да си вярваш че всъщност си голяма работа. Е, на това му се вика " успех" ........голяма фирма, бедно положение та и при нея същата работа , успяла ама със сигурност и тя не знае с какво.

Коментирай

Пази Боже

преди 7 години

Как може да си изпляскаш мега тъпия татус "only God can judge me" ?! Само той ти стига да разбереш колко и е акъла.

Коментирай

Eва

преди 7 години

За какъв конфликт говорим и двете бяха от контингента на така наречения рапър Ванко 1.Голямата милионерка Мара заработваше заедно с майка си за него.Толкова са ми смешни и двете недоразвити джуджета се взеха за неземни.

Коментирай

Eва

преди 7 години

За какъв конфликт говорим и двете бяха от контингента на така наречения рапър Ванко 1.Голямата милионерка Мара заработваше заедно с майка си за него.Толкова са ми смешни и двете недоразвити джуджета се взеха за неземни.

Коментирай

Eва

преди 7 години

За какъв конфликт говорим и двете бяха от контингента на така наречения рапър Ванко 1.Голямата милионерка Мара заработваше заедно с майка си за него.Толкова са ми смешни и двете недоразвити джуджета се взеха за неземни.

Коментирай

Eва

преди 7 години

За какъв конфликт говорим и двете бяха от контингента на така наречения рапър Ванко 1.Голямата милионерка Мара заработваше заедно с майка си за него.Толкова са ми смешни и двете недоразвити джуджета се взеха за неземни.

Коментирай

Eва

преди 7 години

За какъв конфликт говорим и двете бяха от контингента на така наречения рапър Ванко 1.Голямата милионерка Мара заработваше заедно с майка си за него.Толкова са ми смешни и двете недоразвити джуджета се взеха за неземни.

Коментирай

до комплексирания допълнително

преди 7 години

Да, точно Николета е виновна за положението в страната и за това, че висшистите взимат смешни пари с дипломи и "образование". Тя просто се опитва да се адаптира към настоящите условия, използвайки по оптимален начин обстоятелствата и преимуществата си и успява. Ако ви е виновна в очите, че тя може да се оправи в едно такова блато като България и да живее по-добре от други, учили 5 години и харчили пари също толкова, то нека е виновна. Със сигурност не й пречи да носи този етикет, докато животът и продължава да е това, което е и да й носи дивидентите, които й носи. На всеки нормален човек би му било все тая, че масата огорчени от живота си и обстоятелствата хейтъри, неадаптирали се към ситуацията, се чувстван онеправдани и злобеят. Ако Николета драпаше като вас, по същия невъзможен за успех път, надали щяхте да се чувствате по-добре, че има още един в повече в блатото при вас. Нито ако нямаше пари, някой от злобарите, обсебени от живота й и ядящи по цял ден краката й из мрежата, щеше да отиде да я пита как е и трябва ли и нещо. Това е положението драги мои! Човек се оправя с този живот както и колкото може. Някой са победители и са отгоре, а други само мърморят защо на други им върви, вместо да насочат усилията в продуктивна посока и да седнат да си нищят собствения живот и проблеми. Продължавайте да се ровите из чуждите гащи, ама надали ще ви направи нито по-щастливи, нито по-успешни, нито по-умни, нито по-малко завистливи.

Коментирай

до комплексирания допълнително

преди 7 години

отиде да я пита как е и трябва ли и нещо. Това е положението драги мои! Човек се оправя с този живот както и колкото може. Някой са победители и са отгоре, а други само мърморят защо на други им върви, вместо да насочат усилията в продуктивна посока и да седнат да си нищят собствения живот и проблеми. Продължавайте да се ровите из чуждите гащи, ама надали ще ви направи нито по-щастливи, нито по-успешни, нито по-умни, нито по-малко завистливи. Ако се пръскате от злоба докато гледате как други живеят по-добре от вас, то има лесно - не отваряйте статии за тях в нета (все пак в заглавието се вижда за кого са, въпреки че и да не са статиите за нея, вие пак за нея си мислите и пак за нея си пишете, защото натам сърце ви тегли). :D :D :D

Коментирай

хаха

преди 7 години

Ми тя затова сега си премахва татусите по фотосесиите

Коментирай

До тази над мен

преди 7 години

Пази Боже така да се адаптираме всички, за да живеем "по-добре". Да проституираме, за да поддържаме стандарта си на живот по-висок? Мислиш, че е много трудно ли? Как си мислиш, че тръгнал тоя парцал? Не всяка жена е готова да плати тази цена, за да има такъв живот. Толкова ниски топки сте с това мислене, явно сте абсолютно същите, за да симпатизирате на един излъскан боклук. Николета щеше да буди завист у хората, само ако беше постигнала това с нормална професия или бизнес. Когато професията ти е "изтривалката на българските бизнесмени" и дворец да си купиш си оставаш същия боклук. И, ако ние отделяме по 5-10-20мин днес, за да напишем коментар и евентуално след седмица, ако пак прочетем нещо, то тя живее и спи под сянката на другите жени, на които не може да стъпи и на малкия пръст. Всички знаеме кои са те ;)

Коментирай

Хм

преди 7 години

По-точно е: Курви до болка. Особено за полегналата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.