Новият на Куини – млад меринджей! Глези я с огромни букети, вози я в лъскави коли! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/noviiat-na-kuini-mlad-merindjei-glezi-ia-s-ogromni-buketi-vozi-ia-v-laskavi-koli HotArena.net
Новият на Куини – млад меринджей! Глези я с огромни букети, вози я в лъскави коли! (СНИМКИ)

Новото гадже на Куини Алис, за което първа HotArena разкри, се оказа млад и богат „меринджей“.

 

Моделката вече не крие връзката си, но все още не е показала лицето на въпросния.

 

Красавицата показва на феновете си „на час по лъжичка“.

 

Тази сутрин тя се похвали с фото на ръката на възлюбения си, а преди броени минути се изфука и с огромен букет от червени рози с картичка.


\"\"

 

От снимките става ясно, че гаджето й

 

никак не е „случаен“.

 

Младежът кара лъскаво Ауди, далеч по-малък на възраст е от Благо Георгиев, носи се само с маркови скъпарски дрешки и не се скъпи да прави луксозни подаръци на половинката си.


\"\"

 

Според запознати двамата са отскоро заедно, като се запознали около бала на Куини.

 

Момчето е от заможно семейство, с много големи възможности. Близки на Куини обаче го описват като разглезено гаменче и мамино синче без собствени амбиции.

5 Коментара

MAIA RYSEWA

преди 8 години

TAZ PAK KOIA E.....NIAKOIA...MAI OT PREXODNITE...OT KREWATA NA BLAGO....

Коментирай

Miki

преди 8 години

Kvo e vinovna che jultite medii pishat za neq i si izsmukvat ot prustite

Коментирай

ket

преди 8 години

Ostavete momicheto namira,de!!Kakvo vi e napravila,kogo obidi,s kohgo se darja zle...... Tova,che popadna na bokluk kato Blago,ami mlado,vliubeno i zagubeno!Koi ot nas ne e pravil podobni greshki........kajete ,de!Ili toq sait go poseshtavat samo PRAVEDNICI!!Az ne sam,a vie.........

Коментирай

sony

преди 8 години

Maia,ne ti trqbva da znesh!Edno mlado,zeleno i izlagano momiche! Dano ima kasmet i se pouchi ot greshkite na mladostta si! Uspeh momiche i gore glavata! Inache ne e nikoq..........zavarshila uchilishte naskoro abiturientka,kato vsichki ostanali!Pojelavam uspeh v jivota na vsichki BG. deca!!!

Коментирай

стига вече

преди 8 години

За едни и същи известни само с това,че са известни пишете! Трябва ли да ни информирате за снимките в инстаграм на всяка бройка на футболист, който е по-известен с изневерите , отколкото с успехите си на терена? Но и това момиче явно цели да бъде на показ в медиите, щом не си е скрила снимките в профила.:)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.