Ново 20! Новият мъж на Ирена Милянкова – женен с 2 деца (Нови подробности около авантюрата им)

5543
24 Април 2015, 18:02


Актрисата от сериала „Под прикритие” Ирена Милянкова е нагазила в забранена любов. Новият й избраник се оказа семеен и с 2 деца, узна HotArena!

 

Преди седмица Съни от „Под прикритие” публично разкри новия мъж до себе си. Даже го направи на избрано с ясна цел място – Моста на влюбените над НДК. Същия ден върху конструкцията над бул. „България” своите нови фотоси за цирк „Балкански”, част от благотворителната инициатива „Да оставим следи”, бе изложила фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, пише „Уикенд“.

 

Появата на 29-годишната Милянкова с непознат гологлав мъж нямаше как да остане незабелязана, тъй като това не се е случвало от нейната 15-та годишнина, когато забременява с първото дете от Чолата. Откритият флирт, придружен с държане за ръце и показна размяна на целувки с език, имаха за цел да представят двамата като двойка.

 

От демонстративната любов на Милянкова и новия й любим обаче едва ли е останала доволна неговата жена. Сигурни източници разкриват, че въпросният господин на видима възраст над 40-те има дори бил баща и на две дечица.

 

„Отделен въпрос е какви са настоящите взаимоотношения с жена му, след като си позволява близост с Милянкова най-вероятно не са добри. Но този човек е женен и с деца!”, кълне се агентурата на „Уикенд”.

 

Освен това наследникът на Чолата финансово бил на светлинни години по-назад от него. През последните 15 години манекенката бе свикнала да й е широко около врата благодарение на стандарта, който й осигуряваше топ сводникът. Росен Чолов бе арестуван през 2011 г. като бос на модна агенция „Еф Ейч Уан”, забъркана в бизнеса с доставка на ВИП проститутки за заможни клиенти.

 

Според разследващите тогава Чолов е въртял бизнеса под шапката на босовете на СИК братя Маргини, на които е отчитал огромна част от постъпленията на секс империята. В крайна сметка обаче Маргините излязоха „сухи”, а като ръководител на организирана престъпна група бе обвинен съпругът на манекенката.

От луксозния, но опасен съвместен живот на Росен Чолов очевидно Милянкова си е извадила нужните изводи, достигайки до заключението, че милионите не са гарант за щастие. „Откакто е с този мъж Иренка е на върха на щастието. Изглежда много влюбена и освободена от всичките си страхове”, коментират в приятелския кръг на актрисата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
d
преди 3 години
0
да е'а и боклуците недое'ани... все не е достатъчно... абе, няма общество, проститутки ще ни навират поредните си завоевания, вместо да се срамуват... няма оправия щом подобни повлекани са "примерите за подражание"... официално представяне на любим.. абе, наври си се в клоаката, в която живееш и се срамувай, че си се докарала сама до хала си, ама не- наяла се въшката и излязла на челото..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени