Очевидец пред HotArena: Вулева крещи като дива селянка на улицата, заплаши дори майка си! (Всичко за грозната сцена вижте ТУК)

3778
06 Септември 2016, 14:41


Преди дни човек на HotArena, стана свидетел на супер грозна сцена разиграла се пред входа на блока, в който живее устата екс водеща на „Сигнално жълто“.

Албена беше в компанията на майка си Людмила Захажаева. Двете спореха тихо за нещо, но щом Захажаева повиши тон, Албена се разкрещя така силно, че старата жена онемя и млъкна. „Ти можеше да ходиш където искаш“, крещеше водещата и взлезе в доста стария си „Голф“ - 3-ка и ядосана подкара возилото. Захажаева остана онемяла на улицата и дълго време гледаше след колата, докато не тръгна в обратна посока“, разказва очевидецът на грозната сцена.

Отдавана се говори, че Албена и майка й не могат да се понасят и постоянно са скарани. След няколко дни, отново се сдобрявали и така до следващия път. Един от най-сериозните им скандали бил заради гадже на Вулева, което рускинята никак не харесвала. Тя настоявала дъщеря й да скъса с него, но без резултат. Днес в живота на Албена няма нов мъж, след раздялата й с дългогодишното й гадже Недик .Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени