Парадокс! Бербатов получава 3,5 милиона евро, а пести левче от Зелена зона?! (Ето как мина над закона)

3139
31 Май 2015, 15:03


Димитър Бербатов мина над закона и отсвири столичния Център за градска мобилност, който определя правилата за паркиране в София, разбра HotArena!

 

В което от една страна няма нищо лошо – все пак на звезда от ранга на Бербо, прославил страната ни по целия свят, защо пък да не му се полага час безплатен престой в регулираната зона?! Но от друга – нали законите са, за да важат за всички – бедни, богати, стари и млади, футболни милионери, също, пише „Уикенд“.

 

В началото на седмицата стрелецът на „Монако” се прибра по спешност до София, за има-няма 24 часа. Около футболист №1 на България за последните 10 години в момента е доста напечено, тъй като се очаква всеки момент да смени „монегаските” с нов клуб.

 

И тъй като, за да се случи това, най-важен е един човек – дългогодишният мениджър на Бербо, Емил Данчев, сигурно бе, че клиентът му ще се отбие през агенцията на майора в един от офисите на Националния стадион. На паркинга пред централния му вход футболистът остави своята визитна картичка – черният джип „Кадилак Ексалейд” с издайнически номер 9009, видяха папараците на „Уикенд”.

 

Докато Митко и Данчев обсъждаха бъдещето му, общински служител със зелена жилетка реши да провери дали собственикът на баровския всъдеход за 200 000 лева е узаконил престоя върху асфалтирания участък с талонче или есемесче. В този район зоната е зелена, което означава, че цената за един час е 1 лев. Проверката установи, че не е налице нито един от двата метода за почасово паркиране.

 

Съвестният служител, който очевидно не бе футболен запалянко, не разпозна емблемата с инициалите DB, лепната на задната врата на Кадилака и го маркира с бележка. Същата служи за указателен знак на мобилните групи на Центъра за градска мобилност, че въпросният автомобил е гратисчия и следва да бъде „заключен” със скоби. Няма и 10 минути по-късно „цъфна” и мобилният патрул.

 

Черният звяр обаче така и не бе „арестуван” с жълти белезници. Виждайки от близо номера и инициалите на Димитър Бербатов, двамата мъже пуснаха аванта на суперзвездата и офейкаха да оскобяват колите на други граждани.

 

Когато най-накрая се появиха шофьорът и мениджърът му, Митко в първия момент дори въобще не забеляза съобщението от длъжностното лице, лепнато на лявото странично стъкло. Две случайно преминаващи момчета разпознаха Бербатов и последва дежурна фотосесия.

 

Чак когато двамата мъже се разделиха и Димитър се качи на джипа си, фокусира лепката на стъклото си. Дори не я прочете. Намачка я, като поне не я метна през прозореца. След което натисна педала и отпраши с мръсна газ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени