Паралията на Преслава бил неграмотен

3922
01 Март 2012, 15:00


Живото доказателство, че в България не важи поговорката "Който се учи, той ще сполучи", е новият любовник на Преслава – Жоро Бирмата. 23-годишният младеж от Перник кара "Бентли", движи с охрана и не си знае парите. 

 
До това благосъстояние обаче бившият футболист достигнал не с денонощен труд над учебниците, а с цак-цак от кеша на баща си. 
 
 
Малката Бирма не бил въобще добър ученик. В последните му години на скамейката, родителите му Евлоги Станоев-Бирмата и Лидия Станоева управлявали футболния Миньор (Перник) и не обръщали много-много внимание на отрочето си.
 
 
Оставен на произвола на съдбата, Георги Станоев едва завършил средното си образование. Даскалите вдигнали ръце от камарата неизвинени отсъствия и слаби оценки на милионерския син.
 
 
Вместо да попива знания, се правел на футболист в школата на ЦСКА на 4-ти километър. 
"Още тогава парадираше с парите на баща си. Постоянно сменяше колите. Нищо чудно Бирмата да е плащал, за да бъде налагат синът му в школата. От него обаче футболист на стана", припомнят си играчи, засекли се с Малката Бирма.
 
 
С цакане любовникът на Преслава успял да получи диплома за средно образование. "Още като ученик се научи, че може да си купи всичко с пари. Сигурно си е купил и Преслава", обсъждат Малката Бирма в родния му град Перник. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dim da me nqma
преди 5 години
0
Mi kato tichat po skypi kurvi,da si plashtat.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
петя
преди 6 години
0
Преславо, Преславо, и ти ли изпадна до това ниво!?! Май от миналата година модата е фолкпевиците да ги издържат млади момчета. Но както са казали хората: ще поживеем, ще видим дали ще стане масова практика...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
joro
преди 6 години
0
to i tq nadali e mnogo gramotna
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени