Пиарът на Моника Валериева тръгна по стъпките й, влезе в лудница (Фото)

4101
09 Април 2016, 12:39


Пиарът на Моника Валериева - Фавиол Сефери се е заразил от прочутата си клиентка, установи HotArena. За щастие не с нещо предавано по полов път. Фавиол, явно като Мона, е готов да направи всичко откачено, за да влезе в медиите.

В случая Сефери е избрал да се снима в лудницата, да пусне слух че лежи там и след това да разпространи слуха.

На редакционния имейл на HotArena получихме следната информация:

"Имам интересна новина за вас. Бяхме в двора на психиатричната клиника "Свети Наум в София"(тя е като парк) и видяхме тоя влогъра със забавните видеа Favio там. Беше по анцуг и седеше на една пейка. Преди малко също си качи снимка на страницата, която е от парка на клиниката. Сигурно е полудял".

Тъй като честно казано се съмняваме Фавиол да има чак такива фенове, които да го разпознават в парка и после да пишат сигнали на медиите, сме по-склонни да смятаме, че момчето иска да става известено. В което няма нищо лошо.

Бургаският ивент мениджър Фавиол Сефери страдал от паническо разстройство, разказа самият той преди време. Покрай заболяването Сефери се запознава и с Моника Валериева. Оказва се, че тя също страда от паническо разстройство.

"Именно Моника ме открехна за много неща. Научих изключително много от нея и тя ме мотивира. Тя също е жертва на паническо разстройство, но се справя много по-добре от мен. Чете книги. Живее пълноценно. Добра е към себе си и с околните. Изключително силна и борбена личност е", разказва Фавиол.

Напоследък Сефери се изявява и като влогър в нета.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 2 години
-1
гей
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени