Радост Драганова след раздялата си с продуцента на "Биг Брадър": Никога не съм била така щастлива!

7885
13 Ноември 2013, 12:00


Тв водещата Радост Драганова е невероятно щастлива. Откакто се раздели с продуцента на „Биг Брадър“ Ники Николов всичко й върви като по вода, научи HotArena.net.

 

Водещата на „Модерно“ разказва, че през последните месеци се чувства толкова добре, колкото от години не е била. И се е посветила изцяло на работата и семейството си.

 

„Няма нищо, което да трови живота ми. Връщам се назад във времето и сравнявам други периоди, в които съм се чувствала така щастлива“, споделя тя. От раждането на дъщеря си обаче не може да се сети за време, когато да се е чувствала толкова спокойна.

 

Що се отнася до връзките й с мъжете Радост отказва да разкрие има ли мъж до себе си сега, но си личи, че е влюбена. Признава единствено, че след раздялата с Ники Николов е напълно щастлива.

 

В момента Радост живее много динамично и почти непрекъснато пътува. Тя обаче е изключително щастлива от този начин на живот и се радва на възможностите, които има.


За раздялата й с продуцента на „Биг Брадър“ се разбра неотдавна, когато той бе изловен в прегръдките на Кристина Несторова. Николов обаче поясни, че отдавна се е разделил с Радост и двамата нямат нищо общо.

 

Водещата на „Модерно“ отказва да коментира и причините, поради които са се разделили със съпруга й Явор Златанов. Двамата са разделени от години, но развод и досега нямат.

 

Дали в бъдеще отново би се доверила на мъж толкова, че да го допусне до дома и дъщеря си, Радост казва: „Аз съм романтичен човек, който безкрайно вярва в брака. Повече от това няма да кажа“, усмихва се хитро тя, пише сп. Story.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
акне
преди 4 години
-1
а аз, кой се бори с акнето й
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hahu
преди 4 години
0
аз искам само да знам кой й прави веждите?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени