Райна ослепява! Отказва да сложи очила (Ето какво увреди зрението й)

2525
12 Февруари 2016, 14:00


Красавицата Райна има сериозни проблеми със зрението и ако спешно не се вземе в ръце и не потърси помощ от специалисти, има опасност да ослепее, разбра HotArena.

 

Причината за проблемите й са силните светлини на прожекторите, на които тя ежедневно е изложена с часове, пише „Всеки ден“.

 

От известно време прави впечатление, че Райна непрекъснато присвива очи, особено когато е изложена на силна светлина. Навикът на певицата е резултат от влошеното й зрение. Тя вижда предметите пред себе си неясно и размазано и присвивайки очи, се опитва да фокусира по-добре. Проблемът й не е от вчера. Той е от години и с течение на времето нещата стават все по-зле, издават близки до изпълнителката.

 

Въпреки очевидните си проблеми обаче красавицата отказва да сложи очила, като най-вероятната причина за това е нейната суета. Тя не иска да носи и контактни лещи, за което съвсем няма обяснение

 

Чуела ли, че трябва да сложи очила, тя отсичала, че това никога няма да стане. Ето защо от ден на ден виждала все по-зле. На всичкото отгоре допълнително влошавала състоянието си с желанието да стане висшистка, което от години се опитва да осъществи и все без успех.

 

Райна може и да не е взела диплома все още, но продължава да чете като луда с надежда един ден да завърши университет. От това започна да вижда още по-лошо“, коментират нейни приятели.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bubber
преди 2 години
0
You Sir/Madam are the enemy of confusion evrwyehere!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mattingly
преди 2 години
0
Oh my gosh, that was so awesome! Izzy loved it! (Especially the farting bit…) I hope people are having as much fun reading this post as I had reading Ha#1lys answers! Thanks for playing along! xo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лъчо
преди 2 години
-3
Чували сме, че от много секс се ослепява.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени