Раздор във „Фермата“! Виолета би шута на Яни

1518
06 Ноември 2017, 22:00


Дуелът между шуробададжанашкия кръг на Яни от „Фермата“ остави селския ерген с разбито сърце, видя HotArena.


След като в неделя пчеларят подкрепи приятелката си Ивона в битката за оцеляване срещу Виолета, тази вечер вдовицата му би шута. А той се оказа разкъсан между приятелството и любовта.


Въпреки че в предишните дни романтиката между Яни и Виолета тях беше по-силна от всякога, влюбеният играч очевидно не взе правилната страна.


Скандалът между новата двойка на „Фермата“ избухна още на партито на победителката и то въпреки че преди дни Виолета каза, че няма нищо против Яни да подкрепи Ивона.


Селският ерген не скри сълзите си за нея, а през цялото време й даваше й ценни наставления. Това обаче провокира подпийналата на партито в нейна чест вдовица да го нападне и да прекрати романса им.


„Съжалявам, че Ивончето ти я няма, ще я видиш навън“, извади томахавката Виолета и се развика на Яни, че дори не я е поздравил за победата.


Селският ерген обаче скочи, че тя дори не му е поела ръката, когато е поискал и го подминавала като малка гара.


„Следващия път на гурмето някой друг си покани, не те искам вече“, категорична беше разлютената Виолета.


В последните дни отношенията им достигнаха кулминацията си. Само преди дни Яни покани вдовицата на романтична вечеря с петзвездно меню, приготвено от шеф Михалчев насред гората, която спечели от исторически куиз. Допреди дуела Виолета не се притесняваше да изкушава свития Яни с подробности, че не носи бельо, а сексът във фермата изглеждаше все по-вероятен. След тази вечер обаче напъпилите отношения между Яни и Виолета бяха попарени от избора му да подкрепи друга.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕМИЛИО БОЕВ
Преди 1 година
0
ЯНИ НОГУ Я ОПЪРДЯ! НАПРАО Я ЗАДУШИ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени