Репортерката от „На кафе“ Диди Тодорова се върна от Америка с подвита опашка

10064
30 Август 2016, 10:14


След като Гала посвети цяло едно предаване, за да изпрати репортерката си Диана Тодорова на гурбет в Америка, вещаейки й телевизионна кариера зад Океана, къдрокоската се завърна отново в България с подвита опашка.
 
Приятели на бившата балерина споделят, че Диди и приятелят й се завърнали у нас, след многократни опити да намерят своето призвание в страната на неограничените възможности. 
 
"Диди тръгна с голямата кошница, живеейки 3 месеца в къщата на свои приятели. Направи си една дълга почивка, но не е сигурна дали ще заминава отново за Америка, където е принудена да дава всичките си спестявания за наем и живеейки както повечето емигранти в доста лоши условия", споделят близки. 
 
"Гала и без друго гласеше Деси за нейна нова заместничка, тъй като дълги години тя също скиташе от щат на щат там", категорични са още те. 
 
"Диди е добро момиче, но е доста самонадеяна. Без американска диплома и необходимия опит е много трудно да си намери работа, дори като портиерка там. Още повече, че американците са националисти и предпочитат някое лице на 20-25 години, което да им играе по свирката", споделят още нейни познати. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидосав Тодоров
Преди 1 година
-1
А да не отваряме тема колко пишки налапа, за да я издърпат от Дъ войс в Нова. И как се предлагаще де що има телевизия...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
;)
Преди 1 година
-2
Колкото си ПРОСТ , толкова и ВЕЛИК !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-3
Тая па тръгнала с приятеля си .. марш оттука ма , кой ще ти даде работа та да храниш любовника си .. !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени