Ресторант в Карлово затвори след шеф Манчев и „Кошмари в кухнята“! Новото скъпо меню с оскъдни порции гъби шийтаке отблъсна клиентелата

11558
12 Май 2017, 14:00


Ресторант затвори малко след като стана обект на възстановителен бизнес план  от страна на шеф Иван Манчев в неговото шоу „Кошмари в кухнята”, узна HotArena.

 

 

Става въпрос за доста добре обзаведено и оборудвано заведение с хотелска част в Карлово, в което именитият ресторантьор и готвач наскоро се развихри с ново меню, посветено на любовната тема.

 

 

Не е ясно дали предаването на Нова тв има някаква пряка или косвена връзка със затварянето на ресторанта, но проверка на „Уикенд” установи, че той е прекратил дейността си около три седмици след като е показан в „Кошмари в кухнята”. Предаването  от Карлово видя ефир на 14 март.

 

 

Към началото на май нито ресторантът, нито хотелът към него работят. Дворът около тях продължава да се поддържа, тревата е добре окосена, а дръвчетата и храстите – подрязани. Но там няма нито клиенти, нито персонал. Вратите и на хотела, и на ресторанта са заключени.

 

 

От цял месец не работят. Държаха го наематели, но договорът им изтече и не го подновиха. Не знаем дали пак ще го  отворят”, обясниха пред „ Уикенд” собственици на къща, която се намира в непосредствена близост до ресторанта. Според тях причината за затварянето вероятно е липса на клиенти, тъй като почти никой не се завъртал около сградата и дори националният ефир не успял да промени това.

 

 

Като видели заведението по телевизията, хората в града съвсем се  отказали да ходят там, макар че за разлика  от други „герои” на шеф Манчев, тук и кухнята е била чиста, и уредите в нея – добри. Карловци  открай време избягвали ресторанта, защото им се струвал прекалено скъп. Нещата обаче съвсем замират след като шеф Манчев в национален ефир изготвя меню с предястие  от гъши дроб на тиган върху брускета, морковена салата с гъби шийтаке, сьомга с люспа  от картоф, поднесена със салата табуле с много магданоз и попарен булгур, и като черешката на тортата поднася „крехко пиле, сервирано върху легло  от сотиран спанак и сос  от шоколад”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
карловка
Преди 1 година
0
Не го посещават защото е между Сопот и Карлово-хората нямат пари за хляб - камо ли за ресторанти. Не е виновно предаването - не лъжете и преди не работиха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
карловка
Преди 1 година
0
Не го посещават защото е между Сопот и Карлово-хората нямат пари за хляб - камо ли за ресторанти. Не е виновно предаването - не лъжете и преди не работиха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени