Ромина провалила трансфер на Батков

2314
17 Юли 2011, 11:43


Собственикът на Левски Тодор Батков е бесен на Мис България Ромина Андонова. Тъмнокосата красавица стои в дъното на провален трансфер на халфа на сините Дарко Тасевски в далечен Китай.

 

Преди месец в офиса на Батков е пристигнала изключително изгодна оферта от елитен китайски тим. Финансите, които азиатците предложили, устройвали адвоката.

 

Всичко обаче се объркало, когато няколко дни по-късно Тасевски изненадващо отказал да пътува за Китай, въпреки че оттам му предлагали пет пъти повече пари, отколкото на "Герена".

 

Македонецът изтъкнал като причина, че не иска да се отделя на толкова голямо разстояние от годеницата си Ромина Андонова.

 

За да отмъсти на македонеца, Агент Тара приложил прийом, характерен за агентите от бившата Държавна сигурност. Адвокатът целенасочено е започнал да бави издаването на български паспорт на Дарко Тасевски, което от своя страна спъва и продажбата му.

 

Ако халфът има българско тескере, може по-лесно да бъде продаден в Запазна Европа. Тодор Батков пък искал да го прати в Русия или Азия заповече пари. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени