Росен Петров остана с една ноздра

1928
10 Юли 2013, 14:00


Водещият на „Нека говорят...” Росен Петров придобива все по-плашещ вид. Едната му ноздра изглежда буквално като отсечена и се вижда, че той полага неимоверни усилия, за да се справя със задълженията си, разбра HotArena.net.


Повече от очевидно е, че Петров се чувства все по-зле на работното си място. Той не се справя с позицията си на водещ, което се вижда и от падащия рейтинг на предаването му.


Много често се получават неловки ситуации, когато гостите не разбират какво им говори поради гъгнещия му глас. И изпитват неудобство да го карат да повтаря въпросите си.


Според запознати някои от събеседниците му дори се да го гледат право в лицето. Което ги разконцентрира, тъй като не могат да скрият съчувствието си към него.


Петров вече се е отчаял от лекарите в България, на които се доверяваше до сега. След тяхната намеса не чувства никакво подобрение, по-скоро рецепторите му тотално са отказали и в момента не усеща никакви миризми, дори вече няма и вкус.


По тази причина Росен е решил, след като излезе във ваканция, да се консултира със специалисти в Германия или Белгия, където евентуално да се подложи на най-модерните методи за лечение на заболяването си.


„Странно е, че продължава да е на екран, вместо да предприеме светкавично лечение. Изненадващо е, че славата за него като че ли е по-важна, отколкото здравето”, недоумяват феновете му, пишат от „Галерия”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени