Росен Петров разкрива истината! Дрога, алкохол или болест го повали

16602
10 Януари 2013, 11:54


Какво се случва с Росен Петров?! Този въпрос си задават и зрители и медии, шокирани от външния му вид и поведението му в ефир. След поредица от спекулации, водещият обеща тази неделя да разкрие цялата истина за състоянието си от първо лице.

 

Дрога, алкохол, алергия, анаболи или тежко заболяване може да са причина за вида на Росен Петров, научи HotArena.net.

 

Анаболи

 

Анаболите са най-вероятната версия за състоянието на тв водещия, писа „Уикенд“. Подуването по лицето и тялото на Росен Петров, тоталната промяна на чертите му и странното отнесено поведение са все симптоми на т.нар. „презобяване“. Тв водещият не криеше влечението си към бодибилдинга и мускулите. За отрицателно време той бе качил огромна мускулна маса, което става само със стероиди. Спирането на забранените стимуланти обаче тотално скапва организма ти, разказват препатили.

 

Дрога

 

Друга вероятна причина може да е злоупотребата с наркотици. Постоянно възпаленият нос на Росен Петров, честото подсмърчане в ефир и потъркване на носа, отнесеното неадекватно поведение могат да се дължат на шмъркане на кокаин. Според негови познати преди години Росен редовно посягал към бялото и с възрастта не се е отказал от вредния навик.

 

Алкохол

 

Запознати от бТВ тотално отхвърлят версията за наркотиците. Не отричат обаче, че са го виждали да си пийва. Алкохолизмът също води до състоянието на Росен Петров, но истината е, че няма как всяка неделя да се появяваш по телевизията пиян или да правиш подобно предаване с алкохолни проблеми.

 

Алергия

 

Лечението на различни алергични реакции води до подуване от типа на Росен Петров. Лекарствените средства с кортикостероиди, които се изписват при алергии, причиняват подуване именно като на Росен Петров. Те имат странични ефекти като замаяност, дезориентираност, световъртеж и трудно съсредоточаване.

 

Тежка болест

 

Петата версия за вида на Росен Петров е най-лошата – тежка болест. Бившият сценарист на Слави може да страда от сериозно заболяване, което тотално да срива имунната му система, предполагат запознати.

 

Но в крайна сметка, каква е истината, ще разберем само от устата на Росен Петров в тази неделя. Нека говори!

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
желко
преди 4 години
0
Дано ви прости Господ мале каъв народ каква злоба!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gecko
преди 5 години
0
значи от тез всички версии една е вярната.напълно логично Стела Йорданова :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Стела Йорданова
преди 5 години
-1
Обвързана ли си?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mmm
преди 5 години
0
ОЩЕ ИМА ЛИ ДА ГАДАЕТЕ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лелъ
преди 5 години
0
Е*** ти малоумната статия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени