Русата Златка крие белег от жесток побой? (ФОТО)

4138
17 Януари 2014, 14:19


Редакторска плесница

 

Бита ли е Златка Райкова? Този въпрос вълнува феновете, особено след промото на „Горещо“, в което Венета Райкова я пита същото нещо, а плеймейтката видимо се притеснява и отказва да коментира.

 

HotArena.net попадна на особена находка, която именно може да е доказателство, че Златка Райкова е била малтретирана от бившите си гаджета.

 

Оказва се, че блондинката крие белег на лявата вежда, и то доста голям. Според запознати той е получен след жесток побой от един от бившите й, който често й посягал.

 

Откакто Златка имала белега, тя постоянно рисувала веждите си и правела всичко възможно да прикрие спомените от жестокото насилие. Именно затова плеймейтката си правела веждите толкова неестествено дебели.

 

Въпреки това, ние попаднахме на снимка с високо качество от близък план, на която ясно се вижда белегът на веждата (фотото по-горе).

 

Слабото място на Златка

 

Плеймейтката е известна с арогантността си и липсата на всякакви задръжки, но именно по тази тема Златка отказва да говори. Според запознати бившият й приятел Камен Куката също бил един от „душманите“ на плеймейтката, като често й побийвал. Когато не слушала, обичал да я заключва в джипа си за цяла нощ сама, че да обмисляла действията си.

 

Други пък са на мнение, че Златка далеч не е жертва на насилие, а напротив – тя обичала да я шамарят. „Златка си избира мъжете по един критерий – дали могат да я бият. Ако не могат, значи не стават“, разкри преди време нейният откривател – Георги Неделчев.

 

Може би подсъзнателно Русата Златка търси точно такива мъже, но в същото време се срамува от насилието и го прикрива с грим.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
MALKO I E HAK DA I E MRASNA KURVA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени