Съпругата на Румен Луканов го сгащи на калъп с млада любовница (Иска развод)

5137
10 Март 2015, 17:00


Водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов е пред развод, след като жена му Ина го сгащи с любовница, разбра HotArena!

 

Луканов има афинитет към младички и от години изневерява на хубавата си и стройна съпруга. Досега все му се разминаваше, но този път си го търсеше и си го намери, пише „Всеки ден“.

 

Запознати с драмите му разказват, че в последно време Румен все отсъствал от вкъщи, за което се оправдавал с работни ангажименти. Всъщност тогава се срещал с младото си гадже в нейния апартамент.

 

Любовницата на 51-годишния кръшкач е с около 15 години по-млада от него, няма деца и не е сключвала брак.

 

Съпругата му Ина се усъмнила в честите му „работни ангажименти“ и започнала да разпитва хората около него. Взела и всеки ден да проверява телефона на мъжа си. След това решила да го проследи къде ходи вечер след края на снимките на „Сделка или не“.

 

Останала обаче шокирана - видяла къде точно живее младата любовница, но решила да не се среща с нея, а да поговори насаме с половинката си.

 

Ина му поставила ултиматум или да зареже другата, или ще получи покана за развод. Похотливият Румен започнал да я убеждава, че не е това, което си мисли, и истината е друга, но жена му държала на условието да разкара втората. За няколко дни тя дори напуснала семейния дом и се нанесла при приятелка.

 

В играта „Сделка или не“ Румен Луканов всячески се опитва да прегърне, гушне или целуне играещите от женски пол. Досега той винаги се оправдаваше, че го прави в името на шоуто, но според запознати съвсем целенасочено давал иширети, че е готов на волности.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени