Съпругата на Туньо изригна: Дъщерите на Трифон се сетиха за него, когато умря

4195
15 Юли 2016, 14:19


Последната любов на Трифон Иванов – самоводенката Валя Панова, е потресена от намеците на дъщеря му Галина, че едва ли не е уморила легендарния защитник и си е присвоила имуществото му. Жената сподели вчера пред „Всеки ден“, че няма намерение да се занимава с дела за обида и клевета, каквито намерения имаше преди това, научи HotArena.
 
Ваня сподели, че ще остави „Господ да съди“ зложелателите й. Валя е наранена и омерзена от атаката от страна на Туньовите щерки от първия му брак и с горест каза: „Сетиха се за баща си чак когато почина. Когато имаше финансови затруднения и беше болен, Галя си стоеше на спокойствие в Германия и никаква я нямаше“.

Половинката на Трифон сподели още, че от няколко месеца не разговаря с щерката. „Чудя се как не я е срам да петни по този грозен начин паметта на татко си. Последните й намеци, ще едва ли не аз съм убила Трифон, ще оставя без коментар. Първоначално мислех да я съдя, но наистина не ми се занимава“, поясни голямата любов на славния защитник.

Не само Валя Панова, но и доста хора от обкръжението на бившия национал споделят изненадата си от внезапно подновения интерес на големите дъщери на Трифон към него.

Иначе Валя отново потвърди, че не е просто любовница на Трифон, а негова законна съпруга и наследник. Не е тайна, че в последните години от живота си легендата имаше сериозни финансови проблеми.

За да спаси от загуба имуществото си, сред което наследствен апартамент във Велико Търново и просторен апартамент в квартал „Зона Б“ в старата столица плюс джип, Туньо прибягнал до хитър ход. Бившият национал фиктивно продал на тъща си апартамента и колата си, тъй като нямал роднинска връзка с нея и при евентуален запор имуществото се спасявало. Именно тази транзакция е трън в очите на двете щерки на Иванов, които няма да видят и копче от имотите.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени