Сензация в HotArena! Малко преди сватбата на Джена с Малкия Канар, бивш неин любовник направи шокиращи разкрития! Има и видео компромат!

https://hotarena.net/laifstail/senzaciia-v-hotarena-malko-predi-svatbata-na-djena-s-malkiia-kanar-bivsh-nein-liubovnik-napravi-shokirashti-razkritiia-ima-i-video-kompromat HotArena.net
Сензация в HotArena! Малко преди сватбата на Джена с Малкия Канар, бивш неин любовник направи шокиращи разкрития! Има и видео компромат!
Джена е била лудо влюбена в брадъра Пламен Богданов, узна HotArena. Но това не е всичко, певицата си е плащала, за да е в прегръдките му, разказват запознати. 

Двамата се срещнали миналото лято, след участие на Джена в заведение на морето. Малко преди това, тя разваля годежа си с Джинo Бианкалана. Певицата луднала по гларуса Богданов почти от пръв поглед.

Страстта изгаряла ненаситната мургавелка и тя давала мило и драго за ласките на новия си жребец. Близки до фолкаджийката разказват, че  е пръснала над 10 бона, за да радва новото си лъвче с дрешки, парфюми, телефони. Все глезотийки, които Богданов няма как да си позволи. Последният подарък от Джена са скъпарските  слънчеви очила, които той не свали през цялото време докато беше в къщата на Биг Брадър (Виж снимка в галерията).

Участието на Богданов сложило край на отношенията му с  Джена. Тя му дава възможност да избере – или бъдеще за тях, или Биг Брадър. Пламен предпочита Брадъра, защото за него Джена е само поредна бройка и златна кокошка, която да го издържа. А участието в шоуто,  му гарантира популярност, и нови жертви, които да го хрантутят.

Пламен разказвал, че в секса  Джена  била ненадмината майсторица, която може да стопи и най-издържливия мачо. Той пази видео, което показва певицата в най-добрата й светлина, а на това което прави в леглото, биха завидели много актриси от филмите за възрасти, разказват авери на Пламен.

В същото време те не одобряват начина, по който Богданов говори за Джена

„Такива като Джена не се намират всеки ден. Хем имаш известна мацка в леглото си, хем тя ти плаща. Баламите свършиха, всички искат пари“, гаврел се с бившата си Пламен.

4 Коментара

Роко

преди 8 години

Като има мъже путки нека се гаврят, но не са прави. Която и да е жената до тях в дадения момент са изпитвали поне симпатии.

Коментирай

Силвия

преди 8 години

айде бе тая джена на николета ли се прави .....с тоя ,с оня и накрая с мама до дубай

Коментирай

koito tarsi-namira....

преди 8 години

'Skromnata' Dzena bila skrit talant, znachi(!?) Onzi den s Dzino, vchera s Bogdanov, dnes s Atanas...i vse napira bulka da stava....E, mai se nameri veche porednia balam....zavaliata...

Коментирай

---

преди 8 години

...a,biahte pisali i za niakakav izmamen ot neia liubovnik-politik, vav vrazka s negov podarak-apartament v Sofia...niakakvi skandali, moze da se potarsi neshto publikuvano po temata...iavno zenata si e 'talant' po otnoshenie i na drugi niakoi igri...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.