Шеф Ангелов краде луканки с въдица (Още за уменията му + по кого стреля с яйца)

2987
03 Юни 2016, 11:54


„Бях палаво дете“, признава топ готвачът Виктор Ангелов, който журира в приключилото преди дни кулинарно шоу „Мастър Шеф“. Като малък той често ходел на гости на баба си и дядо си в монтанското село Кошарник, научи HotArena.

Семейството му винаги се прибирало с по няколко кори с домашни яйца, но малкият Виктор не ги използвал за омлети, а за да цели съседите си с тях от балкона на апартамента на 6-ия етаж. Етаж по-долу живеела комшийката леля Миче. С помощта на рибарска въдица хитрият Виктор отмъквал някоя и друга луканка и суджук от нейния балкон, пише "Всеки ден".

Малкият Виктор обичал да си хапва всичко с изключение на попара. Тя била причината той да избяга дори от детската градина и да подлуди родителите си.

„В 17 ч. тя отишла до детската градина и разбрала, че ме е нямало цял ден. Бяха дали попара за закуска. А аз смятам, че попарата трябва да се забрани със закон и да има наказателни присъди за хората, които приготвят и консумират попара. Тя ме отвращава! Ароматът, който се получава от смесването на топъл чай, масло и прогизнал хляб, плюс и без това миришещото сирене, ме отвращава. Затова съм избягал от детската градина. Майка ми е обикаляла с милиционери да ме търси, а аз съм стоял пред блока и съм я чакал“, спомня си днес шеф Ангелов.

В детската градина давали само по едно кюфте на хлапе, но на другарките по 2-3. Затова малкият Виктор редовно си отмъквал по някое кюфте от техните порции и често бил наказван. В училище Виктор бил отличник само по физическо възпитание. По другите предмети получавал предимно четворки. „При петица сме се радвали много вкъщи, а за шестиците дори не ми вярваха“, признава си Ангелов. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени