Шеф Борис Петров за журито в новото шоу „Bake OFF": Луда и злобна женица!

3917
20 Ноември 2016, 10:15


Шеф Борис Петров унижи жестоко Юлия Панджерова, жури в Bake OFF, видя HotArena.


Устатият готвач не пропусна да изкаже мнението си за жената, която е част от новото кулинарно шоу. По думите му обаче, тя няма никакво място там. "Луда и злобна женица! Не знам какво прави там. Но каквато е подмазвачка...", коментира Петров, който преди се подвизаваше в "Lord of the chefs". 


Пред репортер на Уикенд шеф Петров разкри, че Панджерова е бивша даскалица в ТОХ и познанията й в кулинарията са ограничени. "Идеална е за готвачка в някоя селска сладкарница с рецепти от 1976 година", не спира да сипе жлъч Борис. 


За разлика от нея, другият член на журито в Bake OFF - Юри, се радва на доброто мнение на шеф Петров. "Той е върхът, истински професионалист. С Юлия са като запорожец и ролс-ройс", категоричен е готвачът.


Шеф Петров не пести критиките си и към Ути Бъчваров, който бил протеже на Нико Тупарев и това е единствената причина да е все още на екран.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
Преди 1 година
-1
Това е бойфренда на Юри. И двамката едни нежни пък злобни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dudu
Преди 1 година
-1
Тя ми е преподавала. Изключително взискателен и много добър преподавател. А ти-Борис Петров, си имал предвид себе си, а не нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени