Шеф Манчев на съд заради кражба на „Една българска роза“?!

1517
18 Април 2017, 10:37


ТВ готвачът Шеф Манчев взе гласа на Паша Христова и най-известната й песен „Една българска роза“ без да плаща, научи HotArena.

"Кошмари в кухнята“ излъчи свой епизод посветен на битов ресторант в Бояна. За епизода бе привлечен готвачът на Тодор Живков – бай Данчо. Зрителите бяха върнати в соца и съвсем удачен се оказа изборът да прозвучи песента „Една българска роза“. Всичко щеше да е добре ако продуцентите бяха уредили авторските права на шлагера.

Наследниците на композитора Димитър Вълчев научиха от сдружение „Музикаутор“, че запитване от страна на „Кошмари в кухнята" за откупуване на правото за излъчване не е постъпвало. По принцип наследниците на композитора даряват безвъзмездно на млади таланти да изпълняват музиката на композитора, но изискват поне да бъдат уведомявани предварително за какво ще се ползва творчеството му, пише „България днес“.

„Нямам коментар, доколкото знам, сме се извинили за използването на „Една българска роза“ и съдебно производство няма да има“, обясни шеф Манчев.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.56 mb
total execution time: 51.107883453369 miliseconds
mysql execution time: 22.378921508789 milliseconds