Синът на Цецка Цачева живее като принц в САЩ (Румен Данговски избягал от майка си и се развихрил, ВИЖ какви ги върши сега)

8219
16 Октомври 2016, 14:00


Синът на бившата парламентарна шефка и кандидат за президент Цецка Цачева, е математическия гений, научи HotArena.

 

Румен Данговски тотално се променил след като спечелил стипендия за престижния Масачузетски технологичен институт и станал стажант в ЦЕРН - Европейският съвет по ядрени изследвания, пише „Уикенд“.

 

Докато живеел с родителите си, Румен бил доста свит младеж и минавал за задръстено момче. Започнал да ходи по математически състезания още, когато бил едва на 8 години. Заради постиженията си в точните науки второкласникът бил обявен за вундеркинд.

 

Майка му го задушавала с грижите си и бдяла над него да не би да кривне  от правия път. Наследникът на амбициозната Цецка Цачева обаче криел отсъучениците си коя е майка му.

 

Едва когато се класирал между първите трима в състезание, равностойно на математически Оскари и спечелил стипендия да учи в Щатите, Румен се развихрил.

 

Далече  от опеката на властната си майка, Данговски променил визията си и заживял като истински богаташ. Тихият младеж, който докато учел в Софийската математическа гимназия бил срамежлив и мълчалив, изведнъж се превърнал в магнит за жените и станал душата на компанията.

 

Румен продължавал да заляга над учебниците, но полудял по нощния живот. Живеел доста охолно и бил център на всички студентски купони. Всяка вечер обикалял по клубовете, играел любимия си билярд, а много често печелел облози със състудентите си. Снимка на Данговски със жетони разкрила и друго негово хоби – залагането на рулетка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Американец
Преди 1 година
0
Пълни глупости. Аз не съм ГЕРБаджия и нямам симпатии към Цачева но ако синът и няма 21 навършени години не може да ходи по заведения и казина. Моля ви, това е Америка а не територия (някога красива) България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени