Скандал! Хванаха Антония Петрова да дава рушвет

8496
28 Април 2013, 10:00


 

Скандални разкрития за Мис България 2009 се появиха в публичното пространство. Оказва се че Антония Петрова лично e давала подкупи, за да получи короната на най-красива омъжена българка, научи HotArena.net.


 Малко след това амбициозната перничанка се явила на „Мисис Русия”.  А на руски журналист поръчала да спретне капан на Меги. Самата Петрова измислила плана за уличаващия филм, в който Меги Савова иска от нея 200 000 евро подкуп за короната на „Мисис вселена”, 


„Тези пари бяха за спонсорство, записът е манипулиран”, коментира Меги. Тя се кълне, че никога не е продавала корона. „Като погледнеш моите момичета, е ясно, че си заслужават титлите”, категорична е бизнесдамата.


Враждата между „Мис България” и организаторката на конкурсите за „Мисис” датира още от времето, когато красивата Антония спечели короната за най-красива българка, благодарение на факта, че е дала рушвет на организаторите на конкурса.

 

След като се омъжила, мераклийката за титлата „Мисис България” се обадила на Савова с оферта за участие. Когато Маги я отрязала, Антония решила да й отмъсти и платила за скандалния филм срещу нея.


„За г-жа Савова няма нищо свято на този свят”, твърди коронованата особа и нарича конкурсите на Меги пародийни. Освен това тя обвинява Савова и момичетата й, че парадират с благотворителност, но реално не помагат на никого, а се гаврят с хората в нужда.


„А Антония на колко хора е помогнала?”, отговаря с въпрос Савова. На страната на Меги застана „Мисис България Вселена 2010” Паолина Петракиева. „Пари, свързани с тази титла, съм давала единствено за благотворителност”, коментира тя, пише „Всеки ден”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ALLO
преди 4 години
0
АБЕ ХОРА ЩТО ЗАНИМАВАТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ТОЗИ ГРОКОДИЛ.ТАЗИ Е ЕГАТТИ БЕЗОЧНАТА ДОЛНОПРОБНА ГРОЗНА ЦИВКА.НО НАЙ ГРОЗНА Е ПОСТЪПКАТА КОГАТО БЕШЕ ДАДЕН РУШВЕТА ОТ СТРАНА НА БАЩА И ЗА ДА СТАНЕ МИС БЪЛГАРИЯ.В БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИГРАЯТ ПАРИТЕ НА ПЪРВО МЯСТО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eva
преди 5 години
0
Тази женица не е лошо да посети някоя психиатрична клиника.Кой и е казал, че се интересуват хората от нея.Ами грозна е.В моите очи е грозна и е проста, защото един себе уважаващ се човек, не се обяснява, като махленка.Живеела охолно, ами да си живее, имала много умрели животни, ами да си ги носи.Смешна и жалка.Да не се сърди на коментарите...на хората просто им писна от нея.Не става за миска, а кой и е дал короната все тая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина 2
преди 5 години
0
А Антония Петрова освен да парадира с пари и лукс , и палта направила ли е нещо за някого. Толкова е нарцистична , че съм сигурна, че ако беше сложила името си зад някаква благотворителна кауза , веднага щеше да се разчуе. Тя самата щеше да се фука ( нейното си е чисто фукане!). А за конкурса Мис България. Когато тя го спечели каузата беше- защита на дивите животни.Защо тогава не парадира с кожите си , защото на дали щеше да попадне и в тройката. Надута , простовата, злобна. За мен това е тази жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 5 години
0
Уау, удар в десетката! Самата Антония Петрова пише тук?! Ако е така, да се пробвам: Уважаема госпожо, хич ама абсолютно никак не ме интересува как сте си спечелили короните. Поради добро възпитание няма да казвам къде да си ги сложите следващия път, когато благоволи височайшата ви особа да споделя нравствени и морални попълзновения. Имате сравнително красиво и хармонично тяло, това е вярно, макар изкуствените ви цици да дразнят от естетическа гледна точка. Оттук насетне, това което е над раменете ви, силно съжалявам, ама с корона или без, с пластики или без няма как да подобрите, както вътрешно, така и външно. Може да сте красива в очите на вашия съпруг или на определено жури, но за мен сте абсолютно неподходяща за Мис или Мисис в държавите, които поради необясними за мен причини ви удостоиха с тази чест. Живели сте достатъчно дълго време и в БГ, и в Русия, за да знаете какво имам впредвид. Не ставате, и това е! Въпреки всичко ви желая много успех, здраве и щастие, тъй като имам чувството,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анни
преди 5 години
0
Тая жена, Антония е болен мозък. Не знам кого заблуждава с това, че по цял ден се занимава да поства в страницата си във ФБ и да ангажира медиите със себе си, като лъже, че "имала екип за това". (работя в медиите). Изказът си е 100% неин, както и правописните грешки. Очевидно това изпълва съдържанието на безсмисленото й ежедневие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тръмп
преди 5 години
0
Както се вижда, тя сама си пише положителните коментарите под статията. Едно, че избива комплекси на тема красота и второ за нея е мн важно да е "известна". Няма значение хората я тъпчат и подиграват, дори и медиите на които си плаща. И да й кажем на Антония, че не е нито интелигентно, нито християнско сам да се хвалиш и самоизтъкваш. Умният и способен човек хората го оценят, дори и да е скромен. При нея обаче скромност и интелигентност липсват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ana Petrova
преди 5 години
-4
Kolko vi plati M.Savova,za da satvorite,tazi fantaziq...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истината
преди 5 години
-7
В този филм, като срам за българската нация, попаднанашата сънародничка г-жа Меги Савова. След разговор пред скрита камера се оказва, че псевдо конкурса, който представлява нищо повече освен една пародия и който тя сама обявява за световен, се продава от самата нея за 200 000 евро! Срам и позор! Между другото срещу нея се води и дело от адвокатите на самия Доналд Тръмп, за това че тя няма право да използва марката Мисис Вселена, производна на Мис Вселена и съответно подриваща авторитета му. Интересно за колко ли продава другия нейн конкурс Мисис България, който държа да отбележа нито една от четирите победителки всяка година не отива на истински световен конкурс, като горе споменатите, а на това подобия на конкурс Мисис Вселена, също собственост на Меги Савова. А още по-фрапиращо беше, че една от нейните „Мисиски“ по време на посещение в дома за изоставени деца обеща на едно от тях че ще го осинови пред камерите и естествено след проверката на г-н Соболев месеци по-късно се оказа, че това..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 5 години
-6
Държа да отбележа, че нито аз, нито конкурсът Мисис Русия сме попадали в този филм! Моля, проверявайте си добре информацията или поне гледайте филма, там всичко става ясно! В него попадна нашата сънародничка и организаторка на ред пародийни и както става ясно от филма платени конкурси Меги Савова и алтернативния конкурс на Мисис Русия- "Россиская женшина", с победителка Инна Жиркова! Така става ясно коя е истинската победителка, която отгоре на всичко НЕ си е купила тилтлата и това съм аз! Единствената ми връзка с този филм е че бях поканена от руски и български медии да го коментирам! Изключително съм щастлива, че името на конкурса Мисис Русия и моето продължават да са неопетнени, което е в реда на нещата, въпреки желанието на много хора това да не е така! А истината трябва да се казва! http://russia.tv/video/show/brand_id/41567/video_id/334633
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истината
преди 5 години
-6
Открито писмо до всички медии, които държат да показват истинското лице на новините и само истината! В Русия се разрази истински медиен скандал! Известния разследващ руски журналист Борис Соболев, след няколко месеца усилен труд излъчи 90 мин филм „Коронованные особи“ по руската държавна телевизия „канал Россия 1“, в който с неопровержими доказателства уличава псевдо конкурси за красота от всякакво естество, но с една обща черта „Можете да спечелите короната, ако си платите“. За мен беше огромно удоволствие да гледам този филм, тъй като всички мои думи през последните месеци по тази тема се потвърдиха. На първо място е важно да се отбележи, че не всички конкурси се купуват. В този филм, както сами ще забележите НЕ попадат трите основни и престижни световни конкурса Мис Свят, със собственик Джулия Морли, Мис Вселена, със собственик Доналд Тръмп и Мисис Свят, със собственик Дейвид Мармел, към която и група се включва и от чието семейство е част и истинският конкурс Мисис Русия, http://mrsworld.ru/,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени