СКАНДАЛНО! Стефани от „България търси талант” просела пари от 6-годишна

3874
27 Март 2016, 15:00


12-годишната Стефани Душкова, която шашна зрителите и журито на „България търси талант” с музикалната си и артистична дарба, просела пари на улицата от 6-годишна възраст, за да преживява, научи HotArena.

Заради талантливото хлапе Любен Дилов-син наруши регламента на шоуто и промени гласа си от „не” на „да”. Артистичното момиче, което изпя акапелно „Пътнико свиден, пътнико млад” премина с 4 пъти „да” към следващия етап на надпреварата.

Животът на Стефи е досущ като историята на малката кибритопродавачка от приказката на Андерсен, а драмата на хлапето трогна и зрителите, и журито на шоуто, пише "Уикенд".

Още от 6-годишна Стефани започнала да осигурява прехраната на семейството си като свирела на цигулка по метро станциите и подлезите първо в Гърция, а после и у нас. Майка й Яна и баща й Боби също били улични музиканти, свирели и по кръчмите по морето и в столицата, но едва свързвали двата края. Родителите й имали общо 3 деца, а семейството живеело в изключителна мизерия, без ток и с безплатна храна от „Социална кухня”.

Стефани започнала да учи в първи клас едва, когато навършила 10 години, тъй като 5 г. от живота й преминали в Гърция. Родителите й живеели във Виена, а за нея и двете й сестри се грижели баба й и дядо й. 

„Спим всички в една стая. Ние не сме алчни за пари. Просто искаме да имаме нормален живот, да съм нормално дете, да имаме ток, телевизия, компютър, телефон. Уви, ние не сме нормално семейство. В едно семейство детето не ходи да работи вместо бащата и майката. В началото като ходех по таверните и ги питах искат ли да им по свиря, никой не искаше, но тате казваше направо да започвам да свиря и който не иска, ще ме изгони. Хората ми купуваха топъл шоколад, чай или нещо за хапване”, споделя малката Стефани. 

Когато свирела на улицата, тя си представяла, че свири пред голяма публика в някоя концертна зала. Бдителни хора обаче забелязали как невръстното хлапе заработва прехраната си на улицата и сигнализирали социалните. Така преди 2 години Стефани попаднала в приемно семейство. Талантливото хлапе обаче не успяло да свикне с новите си родители и избягало от тях. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени