С*КС АФЕРА! Николай СЕ МЛЯСКА с Камелия ПОД НОСА на Люси! ВИЖ ФОТО!

3038
08 Октомври 2012, 08:53


Огромен с*кс скандал се заформя в къщата на ВИП- Брадър!

Очевидно продуцентите на ВИП- Брадър доста се постараха да заформят новите любовни интриги във ВИП- Къщата. Поставяйки лично изпитания пред сървайвъра Николай Мартинов, ВИП- Брадър буквално разбуни духовете в къщата. Всички се досещат кой ще бъде засегнат от поредната с*кс интрига между съквартирантите. Влизайки в ролята на принц, Ники имаше за задача да спаси и целуне своята принцеса Камелия. Скандалната еротична сцена направо побърка истинската интимна половинка на Камелия- Люси.

 

Хомо певицата освирепя от ревност, гледайки как любимата й се целува с мъж под носа й, пише bliasak.bg. Побеснялата и притеснена Люси Дяковска не спираше да се смее при появата й на най- малката интимна близост между Николай и "принцеса" Софи. Изнервената брадърка дори си позволи да се усамоти с Камелия и да се опита да провали мисията, поставена от ВИП- Брадър.

 

Ето какво каза видимо ядосаната Дяковска на своята интимна партньорка: "Ти трябва да го дръпнеш настрани и да му кажеш, че имаме мисия!". Мнимата принцеса обаче се опита да се измъкне и даде вид на неразбрала. Камелия се оправда пред половинката си с думите: "Кого? А, да Ники е много чувствителен". Очевидно на принцеса Софи й харесва флирта със якия мъжага Николай и май прехвърчат любовни искри между тях двамата. Освен това Камелия сподели, че се притеснява да разкрие истинската си самоличност пред съквартирантите и сигурно няма да го направи.

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени